Joogatuoli, kokoontaittuva
Joogatuoli, kokoontaittuva Joogatuoli, kokoontaittuva Joogatuoli, kokoontaittuva Joogatuoli, kokoontaittuva Joogatuoli, kokoontaittuva

Joogatuoli, kokoontaittuva

Paranneltu malli. Tukeva ja kokoontaittuva Iyengar joogatuoli. Sopii aloittelijoille ja kokeneille joogan harjoittajille

$ 66.64
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Joogatuolia voidaan käyttää esimerkiksi lisäämään rotaatiota istuma-asentojen venytyksiin, tueksi selän ojennuksiin, Viparita Karaniin sekä parantamaan asentoa olkapäillä seisontaan. Ideaalinen tuote vaativille joogan harrastajille ja studioille. 

Joogatuolia käytetään erityisesti Iyengar-joogassa ja apuna liikuntarajoitteisille ihmisille. Iyengar-joogassa tuoli on tärkeä tukiväline harjoituksissa, kuten olkapääseisonta, eteen- tai taaksepäin taivutukset. Monet muut asanat voidaan harjoitella turvallisesti ja tarkasti tuolin avulla. Iyengar-tuoli sopii niin aloittelijoille kuin kokeneille joogeille.

Tuoli on vakaa ja kokoontaitettava. Tuolit taittuvat kätevästi kasaan ja on sen takia helppo varastoida vaikka sängyn alle tai komeroon. 

Tuotetiedot:

  • Paino: n. 4 kg
  • Max. kantavuus: 90 kg
  • Mitat: 40 cm x 40 cm x 79 cm, (leveys x pituus x  korkeus) 
  • Istuinkorkeus 42 cm
  • Väri: hopea

Mikäli sinulla on tarvetta suurelle määrälle tuoleja, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä tarjousta: asiakaspalvelu(at)treenikamat.fi tai +358 50 466 7269 (ark. 10-18)


Pituus:
40 cm
Korkeus:
79 cm
Leveys:
40 cm
Paino:
4 kg
Arvostelut 5 1 arvostelu
Joogatuoli
Sain tilaamani tuotteen (tällä kertaa joogatuoli) muutamassa päivässä.
Olen erittäin tyytyväinenn tuotteeseen ja toimitukseen.
T. Kaija