Kalifornian valkosalvia, tuoksuöljy, 10 ml
Kalifornian valkosalvia, tuoksuöljy, 10 ml

Kalifornian valkosalvia, tuoksuöljy, 10 ml

Salvian tuoksua on vuosisatojen ajan käytetty parantaviin tarkoituksiin, sillä se poistaa negatiivisia energioita huoneilmasta ja puhdistaa sisäisiä auroja.

$ 3.09
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Valkosalvian tuoksu on raikas mutta voimakas. Salvian tuoksua on vuosisatojen ajan käytetty parantaviin tarkoituksiin, sillä se poistaa negatiivisia energioita huoneilmasta ja puhdistaa sisäisiä auroja.

Valkosalvia neutralisoi tehokkaasti huoneilman epämiellyttäviä hajuja. Sopii puhdistustarkoituksen lisäksi erinomaisesti myös itsetutkiskeluun ja meditaatiohetkeen.

Tuoksuöljyn käyttö:

Täytä tuoksuöljylyhty vedellä ja lisää noin 5 tippaa tuoksuöljyä. Sytytä tuikkukynttilä ja aseta se lyhdyn alle. Kun vesi kuumenee ja alkaa haihtua, aromaattinen tuoksu vapautuu huoneilmaan. Huolehdi riittävästä vedestä, jotta öljy ei pääse palamaan pohjaan tai syttymään tuleen. Tuoksuja käytetään usein hieronnan, joogan, meditaation ja aromaterapian yhteydessä, sillä niillä on voimakkaasti mielialaan vaikuttava vaikutus. Tuoksuöljyt valmistetaan synteettiseen pohjaan, eikä niitä tule käyttää iholle laimentamattomana. 


Tuotetiedot:

  • Tuoksuöljy
  • Käyttötarkoitus: aromaterapia
  • Pakkauskoko 10 ml
  • Kalifornian valkosalvia
  • Tarkoitettu käytettäväksi tuoksuöljylyhdyssä, ei sovellu hierontaan.
Pituus:
4 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
5 cm
Paino:
50 g
Arvostelut 0 arvostelua