Kaulakoru, growth
Kaulakoru, growth Kaulakoru, growth Kaulakoru, growth Kaulakoru, growth Kaulakoru, growth Kaulakoru, growth Kaulakoru, growth

Kaulakoru, growth

Tehosta intuitiotasi ja stimuloi luovuutta sekä viisautta tällä kauniilla mala-korulla, jossa ovat pääosassa amazoniitti ja labadoriitti.

$ 26.84
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Tehosta intuitiotasi ja stimuloi luovuutta sekä viisautta tällä kauniilla mala-korulla, jossa ovat pääosassa amazoniitti ja labadoriitti.

Tämä upea mala tukee sisäistä kasvuasi, suojelemalla ja tasapainottamalla luonnollista auraasi. Amazoniitti on kivi, joka tunnetaan ilmaisusta, tasapainosta ja inspiraatiosta. Se on hyvä energiasuodatin, joka lievittää ärsytystä ja rauhoittaa kaikkia chakrojasi. Amazoniitin väri vaihtelee värittömästä valkoiseen, keltaiseen, sinertävään, vaaleanpunaiseen, punaiseen, harmaaseen tai useisiin eri vihreän sävyihin. Labradoriitin sanotaan tehostavan ihmisen tietoisuutta ja hengellisyyttä. Sen uskotaan olevan myös oiva apu stressin lievittämisessä.

Korun tupsu edustaa yhteyttä jumalalliseen henkeen, korkeimpaan totuuteesi. Muistutus siitä, että olemme kaikki yhteydessä toisiinsa – kohtaamistamme haasteista huolimatta.

Kaulakorussa on mala-korulle tyypillisesti 108 helmeä. Erinomainen lahjaidea joogan tai meditaation harrastajalle. Koru toimitetaan kauniissa puurasiassa, joka sopii erinomaisesti kaulakorun säilytykseen. Mukana tulee pieni tietovihkonen korun vaikutuksista/merkityksestä. 


Tuotetiedot:

  • Kaulakoru joogaan, meditaatioon ja arkikäyttöön
  • Kivi: amazoniitti ja labradoriitti
  • Toimitetaan puurasiassa
  • Kaulakorun pituus: noin 45 cm
  • Helmien halkaisija: noin 8 mm
  • Yhteensä 108 helmeä
  • Tupsu: n. 8,5 cm.
Pituus:
10 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua