Kaulakoru, protect
Kaulakoru, protect Kaulakoru, protect Kaulakoru, protect Kaulakoru, protect Kaulakoru, protect Kaulakoru, protect

Kaulakoru, protect

Protect -kaulakoru sopii käytettäväksi erityisesti silloin, kun mieltäsi kaihertaa pelon tai ahdistuksen tunteet. Sisältää neljää erilaista voimakiveä.

$ 31.75
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Lievittää pelon tunteita ja suojelee sisäistä rauhaasi.

Protect -kaulakoru sopii käytettäväksi erityisesti silloin, kun mieltäsi kaihertaa pelon tai ahdistuksen tunteet. Sisältää neljää erilaista voimakiveä. Kaulakorussa on mala-korulle tyypillisesti 108 helmeä. Joustavan nauhan ansiosta soveltuu käytettäväksi myös ranteessa. 

Erinomainen lahjaidea joogan tai meditaation harrastajalle. Koru toimitetaan kauniissa puurasiassa, joka sopii erinomaisesti kaulakorun säilytykseen. Mukana tulee pieni tietovihkonen korun vaikutuksista/merkityksestä. 

Amazoniitti: kivi, joka tunnetaan ilmaisusta, tasapainosta ja inspiraatiosta. Se on hyvä energiasuodatin, lievittää ärsytystä ja rauhoittaa kaikkia chakrojasi.

Ruusukvartsi: tunnetaan "universaalin rakkauden" kivenä. Alentaa stressiä ja jännitystä ja mahdollistaa paranemisen poistamalla vihan, mustasukkaisuuden ja katkeruuden.

Valtamerijaspis: vakauden kivi. Auttaa lievittämään stressiä ja löytämään sisäisen rauhan sekä myötätunnon.

Tiikerinsilmä: tahdonvoiman kivi. Tuo kantajalleen tiikerin tahdonvoiman ja kärsivällisyyden. Auttaa keskittämään mielen oleelliseen.


Tuotetiedot:

  • Kaulakoru joogaan, meditaatioon ja arkikäyttöön
  • 4 eri kiveä
  • Toimitetaan puurasiassa
  • Kaulakorun pituus: noin 44 cm
  • Helmien halkaisija: noin 8 mm
  • Yhteensä 108 helmeä.
Pituus:
10 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
10 cm
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua