Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille
Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille Musta Punainen Hopea Sininen

Samettinen kiinnityshihna rengastrapetsille

Samettipintainen kiinnityshihna rengastrapetsille. Kestävä ja turvallinen kiinnitysvaihtoehto, joka myös näyttää kauniilta kuvissa ja esityksissä.

$ 24.83
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Samettipintainen kiinnityshihna rengastrapetsille. Kestävä ja turvallinen kiinnitysvaihtoehto, joka myös näyttää kauniilta kuvissa ja esityksissä. Sopii sekä yhden että kahden kiinnityspisteen renkaisiin. Valittavana useita värivaihtoehtoja. 

Samettinen hihna on erittäin pehmeä ja miellyttävä iholla, joten se on ihanteellinen sinulle, joka suoritat paljon liikkeitä renkaan yläpuolella. Ei aiheuta hankaumia tai punaisia jälkiä ihoon!

Hihnassa on kestävä, kolmikerroksinen rakenne. Koska tuote on materiaaliltaan tekstiiliä, huolehdi että se ei pääse hankautumaan mihinkään käytön aikana.  Suosittelemme tarkastamaan hihnan säännöllisesti nirhautumien varalta. Käytä aina vain ehjää kiinnityshihnaa. Tuotteen turvallisuus on riippumattomasti testattu.

Hihna voidaan kiinnittää suoraan kahleisiin, sulkurenkaisiin, pikakiinnityksiin tai mihin tahansa muuhun ei hankaavaan kiinnityspisteeseen. Pakkaus sisältää ainoastaan samettisin kiinnityshihnan. Sulkurenkaat ja kattokiinnikkeet myydään erikseen. 


Tuotetiedot:

  • Kiinnityshihna rengastrapetsille
  • Pinta pehmeää samettia
  • Materiaali: polyesteri
  • Pituus: 1 m
  • Työkuorman raja on 2000 kg turvallisuuskertoimella 7:1
  • Valmistettu Euroopassa.
Pituus:
3 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
3 cm
Paino:
300 g
Arvostelut 0 arvostelua