Kuparipullo, 800 ml
Kuparipullo, 800 ml Kuparipullo, 800 ml Kuparipullo, 800 ml Elämän Kukka Timanttietsaus Ornamenttikoristeet

Kuparipullo, 800 ml

Tuotetta rajoitettu erä.

Ayurveda kuparinen juomapullo kaiverruksella tai taonnalla. Vahvistaa immuunijärjestelmää, hidastaa ikääntymistä ja stimuloi aivoja

27,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Ayurvedassa kuparipullosta nautittua juomavettä käytetään parantaviin tarkoituksiin. Ayurveda-opetusten mukaan kupariveden sanotaan tasapainottavan kolmea dosaa (Vataa, Pittaa ja Kaphaa), eli vahvistamaan immuunijärjestelmää, hidastamaan ikääntymistä ja stimuloimaan aivoja toimimaan luonnollisena antioksidanttina. 

Terveysominaisuuksiensa lisäksi kuparinen juomapullo on myös ympäristöystävällinen, kevyt ja erityisen kestävä vaihtoehto muovipulloille. Tämä tekee siitä ihanteellisen kumppanin terveellisiin elämäntapoihin toimistossa, kotona, joogaan, harjoitteluun tai matkalle. 

Käyttöohje: Täytä kuparipullo vedellä illalla ja seuraavana päivänä kuparivesi on valmis juotavaksi.

Tuotetiedot:

  • Ayurveda-kuparipullo
  • Materiaali: kupari
  • Koko: 800 ml
  • Kierrekorkki

Kuinka puhdistaa:

Suosittelemme, että huuhdot kupariullon säännöllisesti lämpimällä vedellä. Voit puhdistaa sen perusteellisesti myös lämpimällä vedellä ja tipalla nestesaippuaa. Huuhtele huolellisesti. Kupari hapettuu ajan myötä, mikä voi johtaa värimuutoksiin sisä- ja ulkopinnoilla. Tämä on täysin luonnollinen prosessi, eikä patina ole haitallinen terveydelle, eikä sillä ole negatiivisia vaikutuksia juomaveden laatuun. Jos patina häiritsee sinua, laita ripaus suolaa, leivinjauhetta tai pieni määrä etikkaa sitruunaviipaleelle ja hiero sitä varovasti kuparin pinnan päällä. Seos poistaa patinan luonnollisesti ja saa pullosi loistamaan uudenveroisena. Huuhtele taas puhtaalla vedellä ja kuivaa hyvin. Vaihtoehtoisesti voit myös käsitellä pullon kuparikiillolla.

Käytä vain puhdasta vettä. Anna kuivua hyvin. hdista astianpesukoneessa. Kupari on erittäin pehmeää materiaalia, eikä sitä tule kuljettaa kovien esineiden kanssa, muuten voi syntyä kolhuja tai naarmuja.

Pituus:
8 cm
Korkeus:
20 cm
Leveys:
8 cm
Paino:
10 g