Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm
Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm

Bodhi - Korkki joogamatto FLOWER OF LIFE, 4mm

Tuotetta rajoitettu erä.

Aidosta luonnonkumista ja korkista yhdistyy vertaansa vailla oleva 100% luonnomateriaaleista valmistettu joogamatto. Flower of Life printti

76,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Mattoon painettu Elämänkukka näyttää paitsi kauniilta, niin se auttaa myös kohdistamaan itsesi oikein matolle ja asettamaan jalkasi parhaaseen mahdolliseen asentoon asanoissa, kuten Warrior Pose (Virabhadrasana).

Tämä on todennäköisesti viimeinen matto jonka tarvitset. Toinen puoli on luonnollisesti vesitiivistä korkkia ja vastakkainen puoli luonnonkumia.

Korkilla on luonnollinen liukumista estävä vaikutus. Sinun ei esimerkisi koskaan tarvitse käyttää pyyhettä matolla ja huolehtia liukastumisesta. Luotettava kumppani intensiiviseen joogaharjoitteluun. Sopii hyvin kaikille joogatyyleille, jotka saavat sinut hikoilemaan, kuten Vinyasa-jooga, Ashtanga-jooga tai Power-jooga. Vaikka muut joogamatot muuttuvat liukasiksi,  korkkijoogamatto tarjoaa enemmän pitoa. Märkänä matto lähes liimaa joogaajan itseensä, eli pito vain paranee!

Valmistusmateriaalit ovat niin kestävästi tuotettuja ja ympäristöystävällisiä kuin vain voi olla. Sekä luonnonkorkkia että luonnonkumia korjataan käsin puista vaarattoman ja hellävaraisen prosessin avulla. Luonnollisimpien ainesosien lisäksi varmistetaan, että valmistamisessa ei käytä kovia kemikaaleja tai myrkkyjä.

Maton yläosa on valmistettu miellyttävän pehmeästä, luonnollisesta korkista, jolla ei ole vain kaunis ulkoasu, vaan myös antibakteeriset, likaa ja hajua hylkivät ominaisuudet. Korkkijoogamaton alaosa on valmistettu luistamattomasta luonnonkumista, joka pitää maton paikallaan. Matto ei sisällä PVC: tä tai lateksia ja soveltuu siksi myös allergikoille.

Tuotetiedot:

 • Mitat: 185 x 66 cm
 • Paksuus: 4 mm
 • Paino: 2,2 kg
 • Materiaalit: korkki ja luonnonkumi
 • Kuvio on suunniteltu helpottamaan liikkeiden kohdistusta/linjassa pysymistä
 • 100% luonnonmateriaalia

Käyttö ja huolto:

Pienellä ylimääräisellä varovaisuudella korkkimatto kestää vuosia:

 1. Työnnä mattoa aina korkkipuolella liu'uttamalla halkeamien estämiseksi.
 2. Älä jätä sitä autoon tai kuumiin paikkoihin pitkiksi ajoiksi.
 3. Hikisen harjoittelun jälkeen anna maton kuivua ennen sen säilyttämistä. Älä rullaa mattoa, ellei se ole täysin kuiva.
 4. Huomaa, että luonnonkumi voi tuoksua ja suosittelemmekin maton tuulettamista aika ajoin.

Maton puhdistaminen:

 1. Huuhtele molemmat puolet vedellä. Voit vapaasti käyttää muutamaa tippa mietoa saippuaa tai matonpuhdistusainetta.
 2. Anna maton kuivua täysin. Voit ripustaa sen tuolin päälle tai asettaa lattialle
Pituus:
66 cm
Korkeus:
0.4 cm
Leveys:
200 cm
Paino:
2.2 kg