Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m
Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m

Macaco - Slackline, tasapainoiluhihna, 16m

Valmis setti - nopea ja helppo asentaa. Loistavaa ajanvietettä lapsille ja perheille.

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Kautta linjain myydyin Slackline Isossa-Britanniassa. Täydellinen leveys, pituus ja paino - laatuun johon voit luottaa. Turvatestattu ja sertifioitu.

Macaco Slackline tuotepaketti sisältää tasapainoiluliinan (16 metriä), kahvallisen räikkäkiristiminen ja puunsuojat. Lisäksi entistä kestävämpi viidakkoaiheinen printti, Super Durable Cotton Canvas kanto-/säilytyspussi ja Firetoys® 'How to Slackline' -kirjasen uusin painos!

Valmis setti, nopea ja helppo asentaa. Loistavaa ajanvietettä lapsille ja perheille.

Macaco on sopiva tasapainoiluhihna aloittelijoille, niille jotka haluavat päästä takapihalle tai puistoon temppuilemaan. 50mm leveä liina on sopiva harjoitteluun ja siirtymiseen kohti kehittyneempiä temppuja.

Macacon Slackline on yksi kevyimmistä. Se on helppo heittää reppuun ja kantaa mukana. Painostaan huolimatta on tämä tasapainoiluliina erittäin vahva ja kestää jopa kolmen tuhannen kilon kuorman. Turvallisuuden ja mukavuuden lisäämiseksi räikkämekanismi pystyy käsittelemään jopa 5 tonnia.

Asentaminen on helppoa - kiinnitä se vain kahden tolpan / puun (älä unohda suojia) väliin ja se on siinä. Valmista ajanvietettä!

Paketti sisältää ohjevihkosen ja lisäksi voit katsoa videon Slacklinen asentamisesta yllä (kuvien lopussa).

Tuotepaketti:

  • 16m Slackine tasapainoiluliina, leveys: 50mm
  • Tukeva ja luja räikkäkiristin ja silmukkahihna, 2 metriä
  • How to Slackline – ohjevihkonen
  • Puuvillainen kanto-/säilytyspussi
  • Pakkauksen kokonaispaino 2 kg
  • 2 puunsuojaa
Pituus:
8 cm
Korkeus:
26 cm
Leveys:
39 cm
Paino:
600 g
Samankaltaiset tuotteet