Madagaskarin vanilja, tuoksuöljy, 10 ml
Madagaskarin vanilja, tuoksuöljy, 10 ml

Madagaskarin vanilja, tuoksuöljy, 10 ml

Hienovaraisen tuoksunsa ansiosta, vanilja on yksi laajimmin käytetyistä parfyymeistä. Vaniljan tuoksu on lempeä, makea ja trooppinen.

$ 3.07
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Hienovaraisen tuoksunsa ansiosta, vanilja on yksi laajimmin käytetyistä parfyymeistä. Vaniljan tuoksu on lempeä, makea ja trooppinen, aivan kuten päivä Madagaskarilla. 

Vaniljalla on rauhoittava vaikutus, ja sen sanotaan olevan kuin balsamia sielulle. Kokeile tuoksua avuksi unettomuuteen ja levottomuuteen. Lisäksi vaniljan aromi nostaa luovuutta ja kykyä ymmärtää asioita laajemmassa mittakaavassa.

Tuoksuöljyn käyttö:

Täytä tuoksuöljylyhty vedellä ja lisää noin 5 tippaa tuoksuöljyä. Sytytä tuikkukynttilä ja aseta se lyhdyn alle. Kun vesi kuumenee ja alkaa haihtua, aromaattinen tuoksu vapautuu huoneilmaan. Huolehdi riittävästä vedestä, jotta öljy ei pääse palamaan pohjaan tai syttymään tuleen. Tuoksuja käytetään usein hieronnan, joogan, meditaation ja aromaterapian yhteydessä, sillä niillä on voimakkaasti mielialaan vaikuttava vaikutus. Tuoksuöljyt valmistetaan synteettiseen pohjaan, eikä niitä tule käyttää iholle laimentamattomana. 


Tuotetiedot:

  • Tuoksuöljy
  • Käyttötarkoitus: aromaterapia
  • Pakkauskoko 10 ml
  • Vaniljan tuoksu
  • Tarkoitettu käytettäväksi tuoksuöljylyhdyssä, ei sovellu hierontaan.
Pituus:
10 cm
Korkeus:
18 cm
Leveys:
15 cm
Paino:
50 g
Arvostelut 5 1 arvostelu
Madagaskarin vanilja, tuoksuöljy, 10 ml
Voimakas vaniljainen tuoksu. Vain muutama tippa riittää diffuuseriin , tuomaan jo riittävän tuoksun. Voimakkaan tuoksun ansiosta riittoisa.