Manduka - eKO® Charcoal, 200 cm
Manduka - eKO® Charcoal, 200 cm Manduka - eKO® Charcoal, 200 cm Manduka - eKO® Charcoal, 200 cm Manduka - eKO® Charcoal, 200 cm

Manduka - eKO® Charcoal, 200 cm

Tuotetta rajoitettu erä.

Pidempi 200 cm versio eettisesti ja luontoa kunnioittaen valmistetusta Manduka eKO joogamatosta. Kestävä valinta sekä sinulle että luonnolle.

89,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Mandukan eKO® on valmistettu kestävästi korjatusta luonnonkumista. Toisin kuin muut saatavilla olevat luonnonkumimatot, eKO:n valmistuksessa käytetyt vaahdotusaineet ovat kokonaan myrkyttömiä. Pito tulee luonnonkumista, joka on luontoa ajatellen kerätty, joten matto tukee sekä sinun joogaasi että maapallon kestävää kehitystä.

 Ominaisuudet

  • Mitat: 200 x 61 cm
  • Paino: 3,6 kg
  • 5 mm: n paksuinen luonnonkumimatto
  • Valmistettu biologisesti hajoavasta, ei-Amazonin korjatusta luonnonkumipuusta, jossa ei ole käytetty myrkyllisiä vaahdotusaineita tai AZO -väriaineyhdisteitä
  • 99% lateksiton ja valmistettu ilman PVC:tä tai haitallisia pehmittimiä
  • Jätteetön valmistusprosessi. Kaikki joogamaton valmistuksesta syntyvä roska on kerätty ja hyödynnetty siten, että prosessin lopputuloksena ei synny jätettä.

Puhdistus

Kaikki eKO -sarjan matot voidaan puhdistaa pyyhkimällä matto Manduka Natural Rubber Mat Wash -puhdistusaineilla. Ei saa liottaa tai upottaa veteen, eikä käyttää minkäänlaista saippuaa puhdistukseen, koska se vaarantaa maton suorituskyvyn ja eheyden.

Säilytys

Älä jätä mattoa alttiiksi suoralle auringonvalolle. Jos matto on kastunut, anna maton kuivua ennen sen rullaamista.

Suolamenetelmä ei ole tarkoitettu eKO-matoille.

Mandukan eKO-sarjan matot ovat luonnollisia joogamattoja, jotka on valmistettu luontoa kunnioittavasti kerätystä puukumista. Lisäksi, sen sijaan että vahvistamiseen olisi käytetty synteettisiä polyestereitä, Manduka on valinnut käyttöönsä polyesterin ja puuvillan sekoituksen. Käyttäjien palautteen sekä joogamatoista julkaistujen arvosteluiden perusteella, Mandukan eKO -joogamatot ovat korkealaatuisia joogamattoja, jotka - sen lisäksi että ovat erinomaisia kaikille joogeille - ovat hyväksi myös luonnolle.

Pituus:
12 cm
Korkeus:
66 cm
Leveys:
200 cm
Paino:
3 kg