Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä)
Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä) Dresdenin sininen  Ebb Marbled Sage (salvian vihreä) Patina Marbled Acai Midnight Deep Forest Marbled

Manduka - eKO Lite® luonnonkumi joogamatto, 4 mm (useita värejä)

Tuotetta rajoitettu erä.

eKO Lite matto on valmistettu uusiutuvasta ja biohajoavasta raakakumista. Lipsumaton matto on ympäristöystävällinen.

74,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Mandukan eKO Lite joogamatto pitää lipsuvat sormet ja varpaat paikallaan. Pito tulee luonnonkumista, joka on luontoa ajatellen kerätty, joten matto tukee sekä sinun joogaasi että maapallon kestävää kehitystä. Kehitetty yhdessä joogaopettajien kanssa yli neljän vuoden ajan.


Tuotetiedot:

  • Koko: 180 cm x 61 cm, paksuus 4 mm
  • Paino: 2,1 kiloa
  • Markkinoiden kestävin luononkumista valmistettu joogamatto
  • Ei sisällä PVC:tä, atsoväriaineita, lateksia tai teollisia pehmittimiä
  • 99% lateksiton

Kaikki joogamaton valmistuksesta syntyvä roska on kerätty ja hyödynnetty siten, että prosessin lopputuloksena ei synny jätettä.

Puhdistus

Kaikki Mandukan eKO-sarjan matot voidaan puhdistaa käyttämällä Mandukan omaa pesuainetta luonnonkumille. On suositeltavaa olla laittamatta joogamattoa pesukoneeseen, sillä se voi kiihdyttää maton materiaalien kulumista. Älä liota tai upota veteen, äläkä käytä saippuaa maton puhdistukseen, sillä se voi vahingoittaa joogamaton suorituskykyä sekä eheyttä.

Säilytys

Älä jätä joogamattoa suoraan auringonpaisteeseen. Jos joogamatto on märkä, anna sen kuivua ennen kasaan rullausta.


Kestävä kehitys

Mandukan eKO-sarjan matot ovat luonnollisia joogamattoja, jotka on valmistettu luontoa kunnioittavasti kerätystä puukumista. Toisin kuin muut nykyisin saatavilla olevat joogamatot, Manduka käyttää valmistuksessaan aina myrkyttömiä vaahdotusaineita. Se tarkoittaa sitä, että joogamaton materiaalien pehmennykseen ei ole käytetty minkäänlaisia myrkyllisiä aineita missään sen valmistuksen prosessin vaiheessa. 

Lisäksi, sen sijaan että vahvistamiseen olisi käytetty synteettisiä polyestereitä, Manduka on valinnut käyttöönsä polyesterin ja puuvillan sekoituksen. Käyttäjien palautteen sekä joogamatoista julkaistujen arvosteluiden perusteella, Mandukan eKO -joogamatot ovat korkealaatuisia joogamattoja, jotka - sen lisäksi että ovat erinomaisia kaikille joogeille - ovat hyväksi myös luonnolle.

Pituus:
12 cm
Korkeus:
61 cm
Leveys:
180 cm
Paino:
2.1 kg