Manduka - PRO® joogamatto, Extra pitkä, 216 cm (3 väriä)
Manduka - PRO® joogamatto, Extra pitkä, 216 cm (3 väriä) Manduka - PRO® joogamatto, Extra pitkä, 216 cm (3 väriä) Manduka - PRO® joogamatto, Extra pitkä, 216 cm (3 väriä)

Manduka - PRO® joogamatto, Extra pitkä, 216 cm (3 väriä)

112,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Maailman kestävin ja paras joogamatto myös pitemmille joogeille.

  • Elinikäinen takuu, ei muodosta jätettä koskaan
  • Paksu, pehmeä, mutta erittäin tukeva, sopii niin rauhalliseen lattiaharjoitukseen, kuin vaativaan tasapainoharjoitukseenkin
  • Oeko-tex sertifikaatti

Legendaarinen Black Mat Pro – maailman kestävin ja paras joogamatto on toisinaan saatavina rajoitetuissa erissä myös eri pituisena. Maton pintakuitu on täysin suljettu, mikä ei päästä maton sisään hikeä, bakteereja tai muutakaan likaa. Mattoa voi käyttää ulkona ja sisällä, ja se vain paranee käytössä. Mitä parasta, matolla on valmistajan elinikäinen takuu. Kun haluat parasta on Mandukan Pro Mat sinun valintasi. 

  • Paino: 4.5 kg
  • Koko: 66 x 216 cm x 6 mm

Maton säilytys:
Rullaa matto tiiviille rullalle – maton päällipuoli ulospäin (näin mattosi lepää aina suorana ja litteänä harjoituksen ajan)

Maton käyttöönotto:
Matto vain paranee käytössä, jos se sinusta vaikuttaa alussa liukkaalta, levitä matolle karkeaa suolaa ja hiero mattoa kostealla sienellä, anna kuivua mieluiten auringossa.

Maton puhdistus:
Suosittelemme käyttämään Mandukan omaa Mat Renew pesuliuosta, se desinfioi ja raikastaa maton, mutta myös hoitaa maton pintaa. Voit myös käyttää maton pesuun mitä tahansa muuta yleispuhdistusainetta, pese aina mattoa pehmeällä kostealla sienellä, huuhtele hyvin ja ripusta kuivumaan – mieluiten aurinkoon. Älä KOSKAAN pese mattoa pesukoneessa, sen paino saattaa rikkoa koneesi!

Pituus:
6 cm
Korkeus:
216 cm
Leveys:
66 cm
Paino:
4.3 kg