Manduka - PRO® Thunder grey, joogamatto, 6 mm
Manduka - PRO® Thunder grey, joogamatto, 6 mm Manduka - PRO® Thunder grey, joogamatto, 6 mm Manduka - PRO® Thunder grey, joogamatto, 6 mm Manduka - PRO® Thunder grey, joogamatto, 6 mm

Manduka - PRO® Thunder grey, joogamatto, 6 mm

Tuotetta rajoitettu erä.

Ukkosen harmaa, maailman kestävin ja paras Manduka PRO® joogamatto, jonka hohtava sininen väri lumoaa. Tämä joogamatto paranee vanhetessaan.

109,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Manduka PRO ei syyttä inspiroi käyttäjiään ympäri maailmaa - uskomattoman tiivis joogamatto, joka hakee vertaistaan kaikissa mukavuus- ja käytettävyysasteissa. Erinomainen pito ja upea muotoilu yhdessä viimeistellyn mutta yksinkertaisen kokonaisuuden kanssa tekee joogaharjoituksestasi silkkaa nautintoa.

Mikä parasta, tämä tuote sisältää elinikäisen takuun. Kun haluat parasta, maton joka on joogaohjaajien valitsema, on todella vain yksi valinta: Manduka PRO.

Ylellisen tiivis ja reilun kokoinen joogamatto, erityistä mukavuutta ja vaimennusta vaativalle käyttäjälle. PRO on suunniteltu suorituskyvyn ja äärimmäisen kestävyyden takaamiseksi – takuulla.

Ominaisuudet:

 • Paino: 3,4 kg
 • Mitat: 180 cm pitkä, 66 cm leveä ja 6 mm paksu
 • Erinomainen kulutuskestävyys ja pitkäikäisyys, jota tukee Lifetime-takuu
 • Suljettu solurakenne estää kosteuden tai hien imeytymistä mattoon; estää bakteerien kasvun (ihanteellinen myös hot joogaan)
 • Edistyksellinen vaimennuskyky, joka takaa vertaansa vailla olevan kokemuksen
 • Toimii monipuolisesti kaikilla pinnoilla (matto, sementti, parketti)
 • Liukumaton pinta, pitää vaikka pinta olisi kostea. 
 • Kestävästi suunniteltu; takaa laadukkaat raaka-aineet. Matto ei haalistu tai murene vuosien saatossa. Tuote vain paranee käytössä
 • Patentoitu pistekuviointi pohjassa liukumisen estämiseksi
 • OEKO-TEX sertifikaatti, päästötöntä valmistusta
 • 100 % lateksivapaa

Hoito-ohje:

Säilytys: Rullaa Manduka PRO® matot kuviopuoli ulospäin. Tämä pitää maton päädyt litteänä harjoitellessasi.

Hävittäminen: Manduka PRO -mattojen ominaisuudet vain paranee käytön myötä. Paras tapa rikkoa matto on käyttää, käyttää ja käyttää sitä! Mutta jos haluat nopeuttaa asioita, kokeile suolamenetelmää.

Puhdistus: Parhaiten pidät matostasi huolta pyyhkimällä sen jokaisen käytännön jälkeen esimerkiksi Mandukan puhdistusaineelle, joka on erityisesti suunniteltu puhdistamaan matto vahingoittamatta sen pintaa. ÄLÄ liota, suihkuta tai upota mattoa veteen.

Kestävä kehitys

Manduka PRO -sarjan joogamatot, jotka on suunniteltu kestämään koko eliniän (tai kaksi), hillitsevät vuosittain kaatopaikoille saapuvien PVC-mattojen määrää ja vähentävät joogamattojen kulutusta (katso elinikäinen takuu). Useimpien PFC-tuotteiden valmistus tuottaa myrkyllisiä päästöjä. PRO-sarjan matot valmistetaan tavalla, jolla varmistetaan, ettei myrkyllisiä päästöjä synny. Manduka PRO on OEKO-TEX® * sertifioitu turvalliseksi

* Standard 100 OEKO-TEX-sertifikaatin nro. 12. HUS. 17706 Hohenstein

Pituus:
10 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
66 cm
Paino:
3.4 kg