PROlite®
PROlite® PROlite® PROlite® PROlite® PROlite® Musta Paisley - violetti Manduka Red - Mandukan punainen Dresden Blue - sininen Surf - sininen Clear Blue - vaaleansininen Tiger Lily - oranssi

PROlite® "Almost Perfect", joogamatto, 4,7 mm

Tuotetta rajoitettu erä.

Mandukan melkein täydelliset PRO -matot ovat kaikki ainutlaatuisia, mutta silti 100% suorituskykyisiä

$ 67.30
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Melkein täydelliset ”Almost Perfect” joogamatot voivat poiketa ulkonäöltään ja mitoiltaan muun muassa:

 • pituudessa
 • paksuudessa
 • painossa
 • pinnassa voi olla puutteita
 • pohjassa voi olla jälkiä
 • värisävyt voivat vaihdella

Tästä huolimatta jokainen matto on laatutestattu ja niiden suorituskyky on sama kuin tavallisten PRO-mattojen. Vaikka elinikäinen takuu ei koske "Almost Perfect"-mattoja, tiedämme, että ne kestävät (ja rakastat niitä) vuosia!

Mandukan PROlite® on standardikokoinen, kevyempi malli Mandukan Pro joogamatosta. Mattoa on helppo kantaa mukana, sitä voi käyttää ulkona ja sisällä ja sen pito vain paranee käytössä. Maton pintakuitu on suljettu, eli se ei päästä maton sisään likaa tai hikeä.

Matossa on hyvä pito, maton tukeva ja napakka ote takaa seisoma-asanoista vakaita. Manduka PROlite matto on valmistettu poikkeuksellisen kestävästä materiaalista. Valmistusprosessilla on Oeko Tex Non-Toxic Manufacturing -hyväksyntä. Valmistettu Saksassa PVC:stä.

Mandukan PROlite joogamatto on tiivis, pehmeä, miellyttävä.


Ominaisuudet:

 • Maton koko on 180 cm x 61 cm ja paksuus 4,7 mm
 • Paino: 1,8 kg
 • Suuri suorituskyky kevyessä paketissa
 • Maton pinnan suljetut solut estävät hien ja kosteuden pääsemisen maton sisään, mikä ehkäisee bakteerien kasvua. (Ideaalinen matto esim. Hot joogaan, Ashtangaan ja Flow-harjoituksiin)
 • Erittäin tiivis pehmuste, joka on vertaansa vailla - suojaa niveliä kaikilla alustoilla
 • Joogamaton pinta on viimeistelty joogin optimaalisen liikkuvuuden ja pidon takaamiseksi
 • Kestävää kehitystä kunnioittava insinöörityö maton suunnittelussa takaa sen, että matto ei kuoriudu, hilseile tai haalistu käytössä - päinvastoin, käyttökokemus paranee käytössä!
 • Patentoitu pohjakuvio ei anna maton liukua alustalla
 • OEKO-TEX sertifioitu, päästötön valmistus - ei sisällä lateksia


Säilytys

Rullaa Mandukan PROlite -joogamatto siten, että maton pintapuoli (viimeistellympi puoli) on ulospäin. Tämä auttaa pitämään maton kulmat alhaalla harjoituksissasi.

Käyttöönotto

Mandukan PROlite -joogamattojen pinta paranee käytössä. Käyttäjien kokemusten mukaan paras tapa ottaa joogamatto käyttöön on käyttää sitä päivittäin. Toinen tapa on ripotella karkeaa merisuolaa matolle, lisätä hieman vettä ja sen jälkeen harjata kovalla harjalla. Matto kannattaa jättää ilmakuivatukseen aurinkoon.

Puhdistus

Suosittelemme puhdistukseen Mandukan omaa joogamaton puhdistusainetta. Puhdista matto nihkeällä pyyhkeellä tai sienellä. Ripusta kuivumaan auringon paisteeseen. Älä puhdista mattoa puutarhaletkulla, älä upota sitä veteen, laita pesukoneeseen tai käytä pölynimuria - se voi rikkoa koneesi ja vahingoittaa mattoa! Jos olet epävarma kuinka puhdistaa joogamatto, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@treenikamat.fi - autamme mielellämme.


Kestävä kehitys

Mandukan PROlite -joogamatto on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestämään vähintään yksi elinikä, mikä omalta osaltaan auttaa pitämään kurissa maailman jätetaakkaa. Vuosittain iso kasa joogamattoja heitetään roskiin ja monissa niistä on ympäristölle haitallisia aineita, jotka kuormittavat planeettamme sietokykykä aivan turhaan. Lisäksi huonolaatuisissa joogamatoissa käytetään aineita, jotka vapautumalla ilmakehään voivat aiheuttaa vahinkoa ympäristölle jo valmistuksen aikana. 

Mandukan PROlite -joogamatot valmistetaan aina luontoa kunnioittaen, siten että ympäristö ei kärsi maton valmistuksessa, sen käytön aikana tai sen jälkeen. Mandukan PROlite -joogamattojen valmistusprosessi on sertifioitu turvalliseksi ihmisille OEKO-TEX:in, Euroopan tekstiilialan ympäristöviranomaisen puolesta. 

Pituus:
12 cm
Korkeus:
61 cm
Leveys:
12 cm
Paino:
1.8 kg
Arvostelut 0 arvostelua