Manduka - Recycled Wool Blanket, joogahuopa
Manduka - Recycled Wool Blanket, joogahuopa Manduka - Recycled Wool Blanket, joogahuopa Manduka - Recycled Wool Blanket, joogahuopa Manduka - Recycled Wool Blanket, joogahuopa Manduka - Recycled Wool Blanket, joogahuopa Manduka - Recycled Wool Blanket, joogahuopa

Manduka - Recycled Wool Blanket, joogahuopa

208 x 152 cm. Taiteltava ja muunneltava kierrätysvillahuopa. 100% kierrätysmateriaalista valmistettu. Sekoitus villaa ja synteettikuituja.

43,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

100% kierrätyskuidusta valmistettu joogapeite. Helposti muovailtava ja taiteltava joogahuopa sopii tukemaan vartaloasi palauttavissa ja dynaamisissa jooga-asanoissa. Kääri ja helli itseäsi lämmöllä ja mukavuuden tunteella.

Tuotetiedot:

  • Mitat: 208 x 152 cm
  • Paino: 1,6 kg
  • Valmistettu Intiassa
  • 75% kierrätettyä villaa ja 25% kierrätettyä synteettistä kuitua
  • Reunat ympäriommeltu rypistymisen ja rispaantumisen estämiseksi
  • Tiheä kudos kestää venytystä ja pesua. Erittäin pehmeä.

Käyttö- ja hoito-ohje:

Suositellaan kemiallista pesua. Voidaan pestä käsin kylmässä miedoilla pesuaineilla. Ripusta kuivumaan. Ei saa rumpukuivata. Silitä tarvittaessa.

Kestävyys

Villahuopa on kudottu 75% kierrätetyistä villakuiduista ja 25% kierrätetyistä synteettisestä kuiduista. Tekstiilijäte, jotka tyypillisesti hävitetään, kerätään ja muutetaan kuiduksi. Uusittu kuitu kehrätään uudeksi langaksi ja kudotaan kierrätetyn kankaan tuottamiseksi.

Pituus:
210 cm
Korkeus:
1 cm
Leveys:
152 cm
Paino:
1600 g