Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte
Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte Munakoiso Tumman sininen Antrasiitti (harmaa/kivihiili) Viininpunainen Oliivin vihreä Luonnonvalkoinen

Meditaatiotyyny Rondo Eco, spelttitäyte

Ekologinen meditaatiotyyny, jossa luomupuuvillapäällinen ja täytteenä luomuviljaa. Koko 32 x 13 cm

$ 39.77
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Meditaatiotyynyt on suunniteltu antamaan tukea meditaatioistuntojen aikana. Vaikka meditaatiota voidaan tehdä missä ja milloin tahansa, hyvin istuva meditaatiotyyny auttaa pitämään kehon suorassa, tuo mukavuutta ja auttaa saamaan parhaan hyödyn meditaatioharjoittelusta. Rondo meditaatiotyyny on hyvä aloittelijoille, koska se on hieman korkeampi kuin esim. meditaatiotyyny Zafu.

Rondo Eco on ekologinen, klassisen pyöreä meditaatiotyyny ilman laskoksia. Päällinen 100 % luomupuuvillaa. Täytteenä vastuullisesti viljeltyä speltin kuorta. Tyynyn korkeutta ja kovuutta voidaan säädellä poistamalla tai lisäämällä täytettä. Tyynyssä on vetoketju, jolloin täytteen pois ottaminen tai lisääminen on vaivatonta.

Rondo ECO -meditaatiotyyny sopii hyvin asentoon (Diamond Pose), jossa jalat ovat kohtisuoraan taaksepäin ja polvet maassa. Kohotetusta istuma-asennosta johtuen asento on miellyttävämpi. Säädettävän spelttitäytteen ansiosta se on myös erittäin hyvä meditoimiseen ristissä olevilla jaloilla (Siddhasana), Sukhasana tai puolilootus.


Tuotetiedot:

 • Päällinen: 100% luomupuuvillaa
 • Täyte: speltin kuori (luonnonmukaisesti viljelty)
 • Mitat:
  • 30 x 20 cm täytettynä
  • 30 x 13 cm (saumasta saumaan)
 • Paino: n. 1,7 kg
 • Kantokahva
 • Irrotettava päällinen vetoketjulla
 • Päällinen konepestävä. 30 astetta
Pituus:
32 cm
Korkeus:
13 cm
Leveys:
32 cm
Paino:
1.7 kg
Arvostelut 0 arvostelua