Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte
Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte Aubergine Dark Blue Anthracite

Meditaatiotyyny Yogi Moon ECO, tattaritäyte

Kuunsirpin muotoinen meditaatiotyyny ekologisella tattaritäytteellä ja luomupuuvillaisella päällisellä.

$ 43.28
Sisältää alv. 24 %

Kuunsirpin muotoinen meditaatiotyyny ekologisella tattaritäytteellä ja luomupuuvillaisella päällisellä. 

Meditaatiotyynyt on suunniteltu antamaan tukea meditaatioistuntojen aikana. Vaikka meditaatiota voidaan tehdä missä ja milloin tahansa, hyvin istuva meditaatiotyyny auttaa pitämään kehon suorassa, tuo mukavuutta ja auttaa saamaan parhaan hyödyn meditaatioharjoittelusta. Kokeile myös esimerkiksi kundaliinijoogassa. 

Sirpin tai puolikuun muotoinen tyyny tukee jalkoja pyöreää tyynyä enemmän. Leveämpi tyyny sopii erityisesti sinulle joka tykkäät istua meditaation aikana risti-istunnassa (Sukhasana, Siddhasana tai puolilootus). Yogi Moon -meditaatiotyyny on matalammasta päästä, vain 13 cm korkea. Tyynyn korkeutta ja kovuutta voidaan säädellä poistamalla tai lisäämällä täytettä. Tyynyssä on vetoketju, jolloin täytteen pois ottaminen tai lisääminen on vaivatonta.


Tuotetiedot:

  • Päällinen: 100% luomupuuvillaa
  • Täyte: tattarinkuori
  • Mitat:
    • 42 x 13 x 20 cm (täytettynä)
    • 43 x 15 x 22 cm (saumasta saumaan)
  • Kantokahva
  • Irrotettava päällinen vetoketjulla.
Pituus:
20 cm
Korkeus:
13 cm
Leveys:
43 cm
Paino:
2 kg
Arvostelut 5 1 arvostelu
Meditaatiotyyny Yogi Moon
Jämäkkä tyyny, antaa hyvä tuen.