Merinovillahuopa, 135 x 200cm
Merinovillahuopa, 135 x 200cm

Merinovillahuopa, 135 x 200cm

Lämmin villapeitto korkealaatuisesta merinovillakankaasta

78,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Korkealaatuisesta merinovillakankaasta valmistettu kodikas ja lämmin villahuopa, jossa on pehmeän kermainen väri. Merinovillan ainutlaatuisten ominaisuuksien ansiosta tämä peitto on korvaamaton kaikkina vuodenaikoina, jolloin voit nauttia lämmöstä ilman ylikuumenemista tai hikoilua. Merinovilla on arvostettu terveyttä parantavista ominaisuuksistaan - se parantaa verenkiertoa, vahvistaa immuunijärjestelmää ja kehon yleistä tilaa. Hemmottele itseäsi ja nauti luonnollisuuden ja poikkeuksellisen mukavuuden tunteista.

Tuotetiedot:

  • Koko 135 x 200cm
  • Woolmark- ja Oeko-Text sertifioitu tuote, joka on valmistettu Liettuassa.

Hoito-ohje:

Suositellaan tuuletusta ja hellävaraista paikallista puhdistusta, ja pesua vasta viimeisenä vaihtoehtona, kuten villatuotteille yleensäkin.Käsinpesu villan pesuaineella max. 30 asteessa tai koneessa villapesuohjelmalla. Ei saa silittää silitysraudalla tai käyttää kuivausrumpua.

Huomaathan, että pinnasta saattaa irrota hieman villaa tai villa saattaa kihartua/pakkaantua käytössä luonnollisesti, ilman että se tarkoittaa tuotteen olevan vaurioitunut. Tämä on täysin normaalia villatuotteelle. Tuotteessa saattaa myös olla luonnollisia värieroja

Pituus:
1 cm
Korkeus:
200 cm
Leveys:
135 cm
Paino:
1.5 kg