Mini Power Loops, vastuskuminauhasetti
Mini Power Loops, vastuskuminauhasetti Mini Power Loops, vastuskuminauhasetti Mini Power Loops, vastuskuminauhasetti Mini Power Loops, vastuskuminauhasetti Mini Power Loops, vastuskuminauhasetti

Mini Power Loops, vastuskuminauhasetti

Tuotetta rajoitettu erä.

Tässä Mini Power Loop -sarjassa on 5 eri vahvuista vastuskuminauhaa, jotka sopivat eri lihasryhmille ja voimatasoille. Haasta itseäsi askel askeleelta!

$ 11.75
$ 15.92
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tässä Mini Power Loop -sarjassa on 5 vastuskuminauhaa, joka antaa sinulle mahdollisuuden valita sopivan vahvuusvaihtoehdon, ja voit edetä harjoituksissasi vahvemmaksi tai valita sopiva taso eri lihasryhmille. 

Kestävästä lateksista valmistetut vastuskuminauhat sopivat sekä kuntoutukseen että yleiseen harjoitteluun. Setti on kevyt ja kannettava, joten voit ottaa nämä kätevästi mukaan tuotteen mukana tulevalla mesh-pussilla. Jokainen nauha on halkaisijaltaan 35 cm, ja niitä voidaan käyttää nilkkojen, reisien, käsivarsien harjoittamiseen.


Tuotetiedot:

  • 35 cm halkaisija
  • Sarja sisältää 5 vastuskuminauhaa: Extra light, Light, Medium, Strong ja Extra Strong
  • Varoitus - nämä nauhat on valmistettu lateksista, älä käytä, jos sinulla on allergia. Älä venytä yli 2,5 kertaiseksi alkuperäisestä pituudesta.
Pituus:
5 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
27 cm
Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua