Joogamaton puhdistussetti
Joogamaton puhdistussetti

Joogamaton puhdistussetti

Natch! puhdistussetti sisältää puhdistusaineet jokapäiväiseen puhdistukseen ja syväpuhdistusaineen, jota voi käyttää myös konepesussa.

$ 18.04
$ 31.11
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Natch! joogamaton puhdistussetti on käytännöllinen pakkaus jooga- ja treenimattojen puhdistamiseen. Se sopii joogamatoille, jotka on valmistettu PVC: stä, TPE: stä ja luonnonkumista. Puhdistussetin tuotteilla poistuu tehokkaasti hiki, lika ja epämiellyttävät hajut. Maton säännöllinen puhdistaminen auttaa myös vähentämään lian imeytymistä ja pidentää maton käyttöikää.

Natch! Joogamaton puhdistussettiin kuuluu:

Joogamaton syväpuhdistusaine sopii intensiiviseen syväpuhdistukseen. Jos mattosi sopii konepestäväksi, voit käyttää pesuainetta myös pyykinpesukoneessa. Syväpuhdistusaine poistaa hien, öljyt ja bakteerit joogamatosta perusteellisesti. Natch! - Joogamaton puhdistusaine on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Puhdistusvaahdolla voit puhdistaa joogamaton nopeasti ja helposti. 

Joogamaton puhdistussetin aineosat perustuvat kasvipinta-aktiivisiin aineisiin. Ne ovat 100-prosenttisesti biohajoavia ja vailla valkaisuaineita, eläinperäisiä sivutuotteita, fosfaatteja ja säilöntäaineita. Ne ovat myös dermatologisesti testattuja.

Ainesosat: <5% ionittomia pinta-aktiivisia aineita, hajusteet, limoneeni, etanoli ja appelsiiniöljy.

Huom. Käytön jälkeen anna joogamaton kuivua kokonaan ennen rullalle käärimistä.

Alkuperämaa: Itävalta

Ainesosat: DEEP CLEANER: 
AQUA, LAURETH-7, SODIUM COCOATE, ALCOHOL, Dinatriumhydrogencitrat, SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE, SODIUM OLIVATE, SODIUM LAURYL SULFATE, PARFUM, POLYPROPYLENE TEREPHTHALATE, SODIUM HYDROXIDE, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, PROTEASE, LINALOOL, CITRONELLOL, LIMONENE, alpha-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL, AMYLASE, COLORANT

Ainesosat: ALL DAY CLEANER: AQUA, ALCOHOL, BUTOXYPROPANOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-40 CASTOR OIL, PARFUM, LIMONENE, COLORANT

Pituus:
20 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
5 cm
Paino:
550 g
Arvostelut 0 arvostelua