Multipurpose, hajunpoistaja
Multipurpose, hajunpoistaja Multipurpose, hajunpoistaja Multipurpose, hajunpoistaja

Multipurpose, hajunpoistaja

Tuotetta rajoitettu erä.

Pitkäikäinen hajunpoistaja joka toimii - oikeasti!

$ 5.08
$ 7.26
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

No Stink® hajunpoistaja pussit yleis- ja monikäyttöön. Puuhiilen luontaisen ominaisuuden avulla No Stink imee itseensä kosteutta ja tappaa bakteereja, jotka aiheuttavat pahaa hajua.  

No Stink hajunpoistaja on ehdoton ratkaisu ei-toivottujen hajujen ja kosteuden poistamiseen. Mistä? No matkatavaroista, laatikoista, urheilukäsineistä, kengistä ja paljon muusta - säilyttäen ne kuivina ja raikkaina! Aseta hajunpoistopussit halutulle alueelle ja jätä ne siihen yön yli. 

Valmistettu myrkyttömästä, ympäristöystävällisestä bambuhiilestä. Bambuhiili on erittäin huokoinen materiaali, joka poistaa tehokkaasti kosteutta, joka puolestaan estää pahojen hajujen muodostumisen. Kosteuden poistaminen estää ikävien bakteerien kasvamisen. Aseta No Stink pussit halutun alueen tai esineen sisään ja jätä ne siihen yön yli. Pussit on käytettävissä uudelleen, useita kertoja. Aseta pussit aurinkoon kerran kuukaudessa 1-2 tunnin ajaksi. Voit tehdä tämän enintään 1 vuoden ajan. Kun No Stink -tuote on saavuttanut elinkaarensa lopun, avaa pussi ja ripottele sisältö esimerkiksi puutarhasi maaperään. Tämä auttaa kasveja imemään ravinteita maaperästä!

Asiakaspalautteen perusteella tämä No Stinkin versio on hajusteeton, mutta yhtä tehokas kuin hajustetut versiot, sopii siis loistavasti hajusteyliherkille!

Tuotteen koko: 15 x 5,5 cm. Myydään 2 kpl pakkauksessa.

Pituus:
3 cm
Korkeus:
15 cm
Leveys:
21 cm
Paino:
150 g
Arvostelut 0 arvostelua