Palo Santo Arruda suitsuke, Hexa
Palo Santo Arruda suitsuke, Hexa Palo Santo Arruda suitsuke, Hexa

Palo Santo Arruda suitsuke, Hexa

Valloittava yhdistelmä Palo Santoa ja Arrudaa. Suitsuke puhdistaa kotia, kohottaa mielialaa ja auttaa rentoutumaan.

$ 3.09
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 5 kpl
5%

Valloittava yhdistelmä Palo Santoa ja Arrudaa. Suitsuke puhdistaa kotia, kohottaa mielialaa ja auttaa rentoutumaan.

Suitsukkeita on käytetty ympäri maailmaa tuhansien vuosien ajan meditaatiossa, puhdistautumisrituaaleissa, uskonnollisissa menoissa sekä parantavana terapiana. Eri tuoksuilla ja ainesosilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja ominaisuuksia. Korkealaatuiset suitsukkeet ovat käsityönä valmistettuja, 100 % luonnontuotteita. 

Palo Santo suitsuke tulee Etelä-Amerikasta, ja se on tunnettu makeasta aromistaan. Palo Santoa pidetään pyhänä tuoksuna, mutta sitä käytetään myös puhdistamaan koteja tai ihmisiä negatiivisesta energiasta. Tuoksu kohottaa mielialaa, ja sopii loistavasti esimerkiksi meditaatiohetkeen tai joogaan.

Arrudaa on puolestaan käytetty brasilialaisessa kulttuurissa uhrilahjana Jumalalle. Sitä pidetään erityisen puhdistavana ja rauhoittavana tuoksuna. Arruda-suitsukkeen polttaminen tyynnyttää mielen ja sielun.

Käyttö:

Sytytä suitsuketikku ja anna palaa hetki liekillä, tämän jälkeen puhalla liekki sammuksiin, jolloin suitsuke jää savuamaan. Kodin energiapuhdistus suositellaan tehtäväksi niin, että suitsuketta kuljetetaan alhaalta ylöspäin, ja savua löyhytellään avointa ikkunaa tai ovea kohti, jolloin negatiivinen energia pääsee poistumaan huoneesta. Yhden suitsuketikun paloaika 1–2 tuntia. 


Tuotetiedot:

  • Palo Santo ja arruda suitsuketikku
  • Pakkauskoko: 20 tikkua
  • Pitkä paloaika: noin 1–2 h (per tikku).


Pituus:
20 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
6 cm
Paino:
30 g
Arvostelut 0 arvostelua