RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm
RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm

RAUHA joogabolsteri, 16 x 65 cm

Kapea joogabolsteri lisää harjoituksesi monipuolisuutta ja tehokkuutta.

$ 42.73
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Kapea joogabolsteri lisää harjoituksesi monipuolisuutta ja tehokkuutta. 

Rauha joogabolsteri on monipuolinen apuväline niin aloittelijoille kuin kokeneille joogeille. Käytä pehmustetta liiallisen venytyksen estämiseen, tuen antamiseen, asanan puhtaiden linjojen ylläpitämiseen ja vartalon avaamiseen. Rauha on '"standardikokoista" bolsteria kapeampi, halkaisijaltaan vain 16 cm kokoinen. Ohut bolsteri sopii täydellisesti esimerkiksi polvien alle eteenpäintaivutuksissa tai niskan alle savasanassa.

Wianon joogabolsterit ovat korkealaatuisia ja hyvin tukevia. Putkityynyn päällinen on valmistettu paksusta puuvillasta ja täytteenä on ekologista tattariakanaa. Bolsterin päällinen on irrotettava ja pestävä. Vetoketjun ansiosta voit tarvittaessa lisätä tai poistaa täytettä ja näin saat aina tarpeisiisi sopivan tuen. Bolsterin toisessa päässä on kätevä kantokahva. 

Rauha joogabolsteri on käsin ommeltu Euroopassa. 


Tuotetiedot:

  • Kangas: 100% puuvilla
  • Täyte: tattari
  • Koko: 16 x 65 cm
  • Paino: noin 3 kg

Pesuohje (päällinen):

  • Käsinpesu haalealla vedellä
  • Ripustuskuivatus (ei saa käyttää kuivausrumpua)
  • Pestään erikseen.
Pituus:
65 cm
Korkeus:
16 cm
Leveys:
16 cm
Paino:
3.2 kg
Arvostelut 5 1 arvostelu
Joogabolsteri
Sopivan kokoinen melko pienelle ihmiselle tukemaan jooga asentoja. Puuvillainen ja kantokahva putken päässä. Just sellainen kun luvattiin. Plussana nopea toimitus ????