Rengastrapetsi, 2 kiinnityspistettä
Rengastrapetsi, 2 kiinnityspistettä

Rengastrapetsi, 2 kiinnityspistettä

Rengastrapetsi 2 kiinnityspisteellä. Putken halkaisija on 2,69 cm, juuri sopiva pitävän otteen varmistamiseksi. Saatavana useita eri kokoja.

$ 181.79
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 1 - 10 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Rengastrapetsi (aerial hoop/lyra) on ilma-akrobatian muoto, jossa tehdään koko kehoa vahvistavia liikkeitä suuren, katosta roikkuvan renkaan avulla.

Laji kehittää erityisen tehokkaasti yläkroppaa ja keskivartalon hallintaa, sekä lisää koko kehon liikkuvuutta. Hauskaa tekemistä koko perheelle!

Renkaita on saatavana sekä yhdellä että kahdella kiinnityspisteellä. Kiinnitystavan valintaan vaikuttaa voimistelijan omat mieltymykset. Kahdesta kiinnityspisteestä roikkuva rengas ei lähde pyörimään yhtä helposti, kuin yhdestä pisteestä kiinnitetty. Rengas liikkuu edestakaisin keinun lailla, ei juurikaan sivuille. Näin joidenkin temppujen suorittaminen voi olla helpompaa ja vakaampaa. Kahden kiinnityspisteen rengastrapetsin asentamiseen tarvitset joko kaksi erillistä kattokannatinta, tai levittimen

Tämä korkealaatuinen rengas on valmistettu ontosta, halkaisijaltaan 2,69 cm paksusta metalliputkesta. Se on erittäin kestävä ja juuri sopivan paksuinen hyvän otteen varmistamiseksi. Renkaan pinta on pulverimaalattu mustaksi. Voit käyttää rengasta sellaisenaan, tai ostaa lisäksi pitoa lisäävää teippiä. Teipin avulla muutat renkaan ilmettä helposti esimerkiksi näytöksiä varten.

Kiinnityshihnat ja kattokannattimet myydään erikseen.


Rengastrapetsin koon valinta:

Rengastrapetseja on saatavilla useassa eri koossa: 80, 85, 90, 95, 100 ja 105 cm. 

Halkaisijaltaan 95 cm rengastrapetsi on hyvä yleiskoko, joka soveltuu suurimmalle osalle käyttäjiä. Tämä koko sopii myös erinomaisesti esimerkiksi joogastudioille, joissa rengasta käyttävät eri pituiset ihmiset. Renkaan kokoon vaikuttaa myös omat mieltymyksesi. Joidenkin liikkeiden suorittaminen on helpompaa pienemmällä renkaalla, toisten suuremmalla. 

Jos kuitenkin haluat mitata juuri omaan pituuteesi sopivan koon, voit käyttää helppoa laskutoimitusta. Istu penkille selkä suorana ja mittaa pituutesi penkistä pääsi päälle. Lisää tähän mittaan 10 cm, niin saat selville sinulle sopivan rengaskoon. 


Tuotetiedot:

  • Rengastrapetsi kahdella kiinnityspisteellä
  • Kiinnityspisteiden väli: 70-75 astetta
  • Halkaisija: 6 eri kokovaihtoehtoa, ilmoitettu halkaisija on tuotteen ulkomitta
  • Putken halkaisija 2,69 cm
  • Väri: musta
  • Valmistettu Euroopassa
  • WLL (turvallinen työkuorma): SF 5:1 = 300 kg; SF 10:1 = 140 kg
  • Renkaan paino: 5–6 kg riippuen renkaan halkaisijasta.
Pituus:
100 cm
Korkeus:
3 cm
Leveys:
100 cm
Paino:
7 kg
Arvostelut 5 1 arvostelu
Rengas
Tekee minkä pitää, kannattaa tilata samalla teipit etenkin jos loppukäyttäjä haluaa erivärisiä kuin mitä lähiapteekista saa. Todella nopea toimitus.