Nahkapohjallinen, (koot 36-48)
Nahkapohjallinen, (koot 36-48) Nahkapohjallinen, (koot 36-48) Nahkapohjallinen, (koot 36-48) Nahkapohjallinen, (koot 36-48)

Nahkapohjallinen, (koot 36-48)

Tuotetta rajoitettu erä.

Kasviparkittu nahkapohjallinen. 100 % luonnollinen nahka, laminoituna luonnollisen korkkikerroksen päälle. Hengittävä, laadukas, patinoituva.

$ 6.27
$ 10.46
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

100% luonnollista nahkaa, parkittu kasviuutteilla, laminoitu luonnollisen korkkikerroksen päälle. Laadukas, hengittävä jalkamukavuus.

Kasviparkki

Kasviparkki tarkoittaa parkitusmenetelmää, jossa parkitusprosessissa käytetään luonnonmateriaaleja kuten esimerkiksi puun kuorta. Kasviparkitus on vuosituhansia vanha menetelmä ja sen oikeaoppinen toteutus vaatii perinteisten käsityötaitojen tarkkaa tuntemusta. Näiden taitojen yhdistäminen moderniin tuotantosuunnitteluun mahdollistavat entistä pienemmän ekologisen jalanjäljen.

Kasviparkittu nahka on täysin erilaista kuin kromiparkittu nahka. Sen ulkonäkö on luonnollisempi ja kestävyys on vertaansa vailla. Kasviparkitun nahan yksi parhaimmista ominaisuuksista on sen patinoituminen, joka tapahtuu ajan mittaan nahkatuotteen ollessa käytössä ja nahan altistumisella ympäristön vaikutuksille esim. auringon valolle.

Pituus:
33.5 cm
Korkeus:
0.5 cm
Leveys:
11.5 cm
Paino:
65 g
Arvostelut 0 arvostelua