Yoga Mad - SureGrip joogamatto, 4 mm
Yoga Mad - SureGrip joogamatto, 4 mm Yoga Mad - SureGrip joogamatto, 4 mm Yoga Mad - SureGrip joogamatto, 4 mm Yoga Mad - SureGrip joogamatto, 4 mm Sininen Violetti Hiilen harmaa

Yoga Mad - SureGrip joogamatto, 4 mm

68,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Yoga Madin SureGrip joogamatto on valmistettu luonnollisesta lateksista, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan pidon useimmissa olosuhteissa ja on samalla herkempi kosketuksellesi! SureGrip joogamatto nimensä mukaisesti antaa varman pidon intensiiviseen joogaharjoitteluun.

SureGrip joogamatto on sekä biologisesti hajoava että testattu puhtaaksi haitallisista aineista. Se on parempi sekä sinulle että ympäristölle, ja tarjoaa äärimmäisen suorituskyvyn ja mukavuuden harjoittelusi aikana. Ihanteellinen kaikenlaiseen joogaan. Valmistettu Euroopassa, pääasiassa luonnonmateriaaleista, matto on perusteellisesti testattu, tuntuu upealta ja pitää todella hyvin.


Tuotetiedot:

  • Mitat: 183 cm x 62 cm x 4 mm
  • Paino: 2 kg
  • Materiaali: Luonnollinen lateksi, joka on käsin valutettu Hevea Brasiliensis -puusta 100% puuvillaverkkoon
  • Ei sisällä PVC:tä, ftalaattia, nitrosamiineja, raskasmetalleja, IPPD:tä tai PPD:tä.
  •  Suosittelemme pyyhkimään tämän joogamaton pinnan puhtaalla, kostealla liinalla ennen ensimmäistä käyttöä.


Hoito-ohjeet - SureGrip-matto voidaan pyyhkiä puhtaaksi tai se voidaan toisinaan pestä koneessa 30°C: ssa pienellä määrällä saippuaa. Älä käytä linkousjaksoa, koska se voi vahingoittaa mattoa. Kuivaa auki suorana tai rullaa pyyhkeeseen kuivumisajan nopeuttamiseksi.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
63 cm
Paino:
2 kg