Fitness Mad - Suspension Trainer
Fitness Mad - Suspension Trainer Fitness Mad - Suspension Trainer Fitness Mad - Suspension Trainer Fitness Mad - Suspension Trainer

Fitness Mad - Suspension Trainer

Suspension Trainerilla treenin voi aloittaa kiinnittämällä tuotteen seinään, puuhun tai lähes minne vain. Kannettava, kevyt harjoitusmuoto.

62,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Kannettava, kevyt harjoitusmuoto, jolla voit tehdä treenisi lähes missä vain, milloin vain! Käytät treenissä omaa painoasi ja vahvistat koko kroppasi kerralla lisäten lihasmassaasi ja polttaen epätoivottua rasvaa!

Suspension Trainer lisää notkeutta ja kestävyyttä. Se auttaa vahvistamaan ja ylläpitämään vahvaa kehoa. Käsi- ja jalkalenkeillä hyväksi käyttäen voit kehittää liikkeet joilla et jätä mitään osaa kropastasi treenaamatta.

Treenin voi aloittaa kiinnittämällä tuotteen seinään, puuhun tai lähes minne vain. Kiinnitys onnistuu koukulla/hakasilla tai kiinnittämällä turvallisen kohteen ympärille, jonka ympärysmitta on korkeintaan 1,1 metriä. Mukana tulee verkkokassi.

Varoitus:

Koska tuotetta voi käyttää monenlaisissa ympäristöissä mukaan lukien ulkotilat, tarkista tuote aina ennen käyttöä kulumisten varalta ja vaihda aina uuteen, jos havaitset hankaumia tai repeytymiä. Aina ennen käyttöä varmistu kiinnityskohteen soveltuvuudesta ja lujuudesta tarkoitettua käyttöä varten.

Käyttäjän maksimipaino 125 kg.


Pituus:
10 cm
Korkeus:
22 cm
Leveys:
25 cm
Paino:
1.2 kg