Vastuskuminauha, Light 150 x 15 cm & ohjeet (eng)
Vastuskuminauha, Light 150 x 15 cm & ohjeet (eng) Vastuskuminauha, Light 150 x 15 cm & ohjeet (eng) Vastuskuminauha, Light 150 x 15 cm & ohjeet (eng)

Vastuskuminauha, Light 150 x 15 cm & ohjeet (eng)

Tuotetta rajoitettu erä.

Tämä kevyen vastuksen antava vastuskuminauha sopii aloittelijoille, kuntoutukseen ja terapiaan. Mukana opasvihko liikkeiden suorittamiseen.

$ 6.40
$ 10.67
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tämä kevyen vastuksen antava vastuskuminauha sopii aloittelijoille, kuntoutukseen ja terapiaan.

Vastuskuminauhan mukana tulee opasvihko, jonka avulla on helppo aloittaa harjoittelu. Opasvihossa on pääliikkeet kokovartalon harjoittamiseen. Saatavilla myös keskivahvana (Medium) ja vahvana (Strong) versiona.

Vastuskuminauha on upean monipuolinen treeniväline, joka sopii jokaiselle tasosta riippumatta. Se mahtuu pieneen tilaan ja on siksi joka kodin perustreeniväline. Vastuskuminauha on myös helppo ottaa mukaan matkalle, mökille tai kuntosalille. Vastuskuminauha sopii sekä lämmittelyyn, varsinaiseen treeniin että loppuverryttelyyn. Vastuskuminauhalla saa harjoiteltua koko kropan läpi tehokkaasti, eikä sen käyttöönotto vaadi pitkää perehtymistä tai kuntoilutaustaa. Monipuolisuutensa ja helppoutensa vuoksi vastuskuminauha on yksi upeimmista välineistä harjoitteluun.


Tuotetiedot:

  • Vastuksen voimakkuus: kevyt, sopii aloittelijoille ja kuntoutukseen
  • Koko: 150 cm x 15 cm
  • Huom. Sisältää lateksia, älä käytä tuotetta, mikäli olet allerginen lateksille

Hoito-ohjeet:

Vastusnauha on valmistettu lateksista, joka on orgaaninen luonnollinen aine, joka hajoaa ja heikkenee ajan myötä. Siksi se tulisi suojata äärimmäisiltä lämpötiloilta, kemikaaleilta, hajusteilta, hieltä ja kosteudelta, jotka kaikki voivat nopeuttaa tuotteen heikkenemistä.

Tuotteen oikeanlainen säilytys auttaa pidentämään tuotteen käyttöikää. Vastusnauha tulee avata tasaiselle ja pölyttää talkilla ajoittain. Tämä estää kumia tarttumasta yhteen lämpimänä ja helpottaa solmujen tekemistä ja irrottamista.

Pituus:
2 cm
Korkeus:
13 cm
Leveys:
19 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua