Fitness Mad - Vastuskuminauha Medium 150 x 15 cm & ohjeet (eng)
Fitness Mad - Vastuskuminauha Medium 150 x 15 cm & ohjeet (eng) Fitness Mad - Vastuskuminauha Medium 150 x 15 cm & ohjeet (eng) Fitness Mad - Vastuskuminauha Medium 150 x 15 cm & ohjeet (eng)
Fitness-Mad

Fitness Mad - Vastuskuminauha Medium 150 x 15 cm & ohjeet (eng)

Tuotetta rajoitettu erä.
6,40 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 3 työpäivää

Tämä on suosittu vastuskuminauha ja sopii hiukan vastuskuminauhaan tutustuneelle treenajalle tai muuten hyväkuntoiselle.


Tuotteen mukana tulee englanninkielinen opasvihko, joka opastaa keskeisimpiin liikkeisiin. Ohjeiden avulla löydät liikkeet koko vartalon treeniin.Vastus: keskiraskas, sopii hyväkuntoisille ja vastuskuminauhalla treenaamiseen tutustuneille

Koko: 150 cm x 15 cm


Varoitus!

Sisältää lateksia. Älä käytä jos olet allerginen lateksille.


Hoito-ohjeet:


Tuote on valmistettu lateksista, joka on orgaaninen luonnontuote ja heikkenee ajan myötä. Sen tähden on tärkeää suojata tuote lämpötilan vaihteluilta, kemikaaleilta, hajuilta ja kosteudelta, jotka kaikki voivat edesauttaa tuotteen laadun heikentymistä.


Tuotteen oikeanlainen säilytys ja käyttö auttavat pitämään tuotteen pitkäikäisenä. Vastuskuminauha tulisi säilyttää litteänä ja pölyttää talkilla silloin tällöin. Tämä estää tuotetta takertumasta itseensä ja helpottaa sitomista ja avaamista.
Pituus:
2 cm
Korkeus:
13 cm
Leveys:
19 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua