Warrior II joogamatto, 4 mm
Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Warrior II joogamatto, 4 mm Vaaleanpunainen

Warrior II joogamatto, 4 mm

Tuotetta rajoitettu erä.

Korkea hinta-laatusuhde ja maton tarjoama pito ja pehmeys ovat riittävän hyvät suurimmalle osalle joogaajista. Tuotetta on saatavana useina eri väreinä.

$ 16.20
$ 26.99
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Warrior II -joogamatto on yksi suosituimmista joogamatoistamme. 

Tuotteella on korkea hinta-laatusuhde ja maton tarjoama pito ja pehmeys ovat riittävän hyvät suurimmalle osalle joogaajista. Tuotetta on saatavana useina eri väreinä.

Joogamatto on vakiokokoinen ja sen koko on 183 cm x 61 cm (pituus x leveys) ja paksuus 4 mm. Joogamaton yleisin paksuus on 4 mm. Tuote ei sisällä ftalaatteja tai lateksia ja se on testattu puhtaaksi haitallisista aineista.

Vaikka Warrior II on niin perusjoogamatto kuin voi olla, se on osoittautunut ylivoimaiseksi tuomaan liikkumisen iloa monille aloittelijoille ja joogasta kiinnostuneille. Sillä on pitkä käyttöikä ja se on konepestävä, mikä tekee siitä ehkä huolettomimman ja yksinkertaisimman vaihtoehdon joogamatoksi.

Tuotetiedot:

  • Paino: 1,1 kg
  • Koko: 183 cm x 61 cm x 4 mm
  • Konepestävä 40°C
  • Materiaali: ftalaatiton ja lateksiton PVC (testattu haitallisten aineiden standardin Oeko Tex Standard 100 -luokka II mukaisesti)
  • Värit: vihreä, tumman sininen, viininpunainen, violetti, vaaleansininen, vaaleanpunainen, harmaa ja musta
  • Pidon optimoimiseksi pyyhi kostealla liinalla ja pyyhekuivaa ennen ensimmäistä käyttöä.

Hoito-ohjeet: 

Voidaan pyyhkiä puhtaaksi tai pestä koneessa 40°C:ssa pienellä määrällä saippuaa. Älä linkoa mattoa koneessa tai kuivata koneessa, koska se voi vahingoittaa mattoa. Kuivaa tasaisella alustalla tai rullaa pyyhkeeseen kuivausajan nopeuttamiseksi.

Pituus:
11 cm
Korkeus:
61 cm
Leveys:
11 cm
Paino:
1.1 kg
Arvostelut 0 arvostelua