Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm
Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm Viininpunainen (BUR) Vaaleanpunainen (HPNK) Vaaleanvihreä (LGRN) Harmaa (GRA) Vaaleansininen (LBLU) Tummansininen (DBLU) Violetti (PUR)

Yoga Mad - Warrior II joogamatto, 4 mm

24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Warrior II joogamatto on yksi suosituimmista joogamatoistamme. Tuotteessa on todella korkea hinta-laatusuhde ja matosta saatava pito ja iskunvaimennus on hyvä. Tuote on saatavilla useissa eri väreissä.

Joogamatto on vakiokokoinen ja kooltaan 183 cm x 61 cm (pituus x leveys) ja 4 mm paksu. 4 mm paksuus on yleisin joogamaton paksuus. Tuote on ftalaatiton.

Tämä ei ole vain joogamatto, tämä on sijoitus, joka mahdollistaa lukemattoman määrän mahtavia treenihetkiä ja hyvää oloa!


Tuotetiedot:

  • Värit: vihreä, tumman sininen, viininpunainen, violetti, vaaleansininen, vaaleanpunainen, harmaa
  • Paino: 1,1 kg
  • Koko: 183 cm x 61 cm x 4 mm
  • Konepestävä
  • Materiaali: ftalaatiton ja lateksiton PVC (testattu haitallisten aineiden standardin Oeko Tex Standard 100 -luokka II mukaisesti)


Pidon optimoimiseksi pyyhi kostealla liinalla ja pyyhekuivaa ennen ensimmäistä käyttöä.

Hoito-ohjeet: voidaan pyyhkiä puhtaiksi tai pestä koneessa 40°C: ssa pienellä määrällä saippuaa. Älä linkoa mattoa koneessa tai kuivata koneessa, koska se voi vahingoittaa mattoa. Kuivaa tasaisella alustalla tai rullaa pyyhkeeseen kuivausajan nopeuttamiseksi.

Pituus:
11 cm
Korkeus:
61 cm
Leveys:
11 cm
Paino:
1.1 kg