HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen
HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen

HANKI merinovilla joogamatto, luonnonvalkoinen

Merinovillainen joogamatto on ihana luonnontuote, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Hengittävä materiaali, joka ei hiosta.

$ 113.77
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Aito villamatto tuntuu mukavan pehmeältä ja lämpimältä ihoa vasten, tarjoten mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen rauhallisempien joogaharjoitteiden aikana. 

Merinovillainen Wiano -joogamatto on paras ystäväsi viileneviin syys- ja talvi-iltoihin. Villapintainen joogamatto pitää sinut lämpimänä rauhallisten harjoitusten aikana. Hengittävyytensä ansiosta villamatto sopii hyvin myös korkeamman intensiteetin joogaharjoitteluun. Villa haihduttaa tehokkaasti kosteutta sekä neutralisoi luonnollisesti hien hajua. 

Maton pohja on päällystetty kumilla, joten se pysyy hyvin paikallaan asanoita vaihdettaessa. Joogamaton koko 75 x 200 cm. Maton toiseen päähän on ommeltu narut, joten mattoa on helppo säilyttää rullattuna. Tuuleta ja kuivata matto huolellisesti jokaisen käytön jälkeen, ennen rullalle käärimistä. Merinovillaiset joogamatot valmistetaan Euroopassa, ja tuotteilla on Woolmark ja Oeko-Tex sertifioinnit.


Tuotetiedot:

 • Pehmeä ja lämmin joogamatto merinovillasta
 • Haihduttaa tehokkaasti kosteutta ja hajuja, ei hiosta
 • Mitat: 75x200 cm
 • Paksuus noin 12-18 mm
 • Paino noin 1,8 kg
 • Materiaali: 
  • Päälliosa 100 % merinovillaa
  • Pohja 100 % polyesteriä
 • Valmistettu meille Euroopassa
 • Woolmark ja Oeko-Tex sertifioitu tuote.


Hoito-ohje:

Suositellaan tuuletusta ja hellävaraista paikallista puhdistusta, sekä pesua vasta viimeisenä vaihtoehtona, kuten villatuotteille yleensäkin. Käsinpesu villalle tarkoitetulla pesuaineella max. 30 asteessa, tai koneessa villapesuohjelmalla. Ei saa silittää silitysraudalla tai käyttää kuivausrumpua.

Huomaathan, että pinnasta saattaa irrota hieman villaa tai villa saattaa kihartua/pakkaantua käytössä luonnollisesti, ilman että se tarkoittaa tuotteen olevan vaurioitunut. Tämä on täysin normaalia villatuotteelle. Tuotteessa saattaa myös olla luonnollisia värieroja.

Pituus:
22 cm
Korkeus:
22 cm
Leveys:
75 cm
Paino:
1.8 kg
Arvostelut 5 1 arvostelu
Joogamatto
Nopea toimitus, laadukas tuote, täydet pisteet.