Yoga Mad - Joogavyö, 2,5 m, luomu
Yoga Mad - Joogavyö, 2,5 m, luomu

Yoga Mad - Joogavyö, 2,5 m, luomu

Tuotetta rajoitettu erä.
12,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Joogavyö on apuväline, jolla saa lisää ulottuvuutta haastavissa joogaliikkeissä. Tällaisia haastavia liikkeitä, joihin oman kehon venyvyys ei välttämättä riitä ovat esimerkiksi Paschimottanasana (Eteentaivutus istuen), Utthita Hasta Padangustasana (Käsi jalkaan seisoma-asennossa) or Supta Padangusthasana (Käsi jalkaan makuulla) ja useat muut.

Laajentamalla ulottuvuuden rajoja joogavyöllä asanoita on helpompi tehdä puhtaammin. Joogavyön käyttäminen vähentää riskiä ylivenytyksiin ja rasituksiin sekä pyöristyneisiin hartioihin. Joogavyö auttaa pääsemään lähemmäksi tavoitteitasi ilman, että viet itsesi äärirajoille.

Tämä valkaisematon luomupuuvillainen joogavyö on ideaali tuote tunnolliselle joogille. Vyön 2,5 metrin pituus on riittävä useimmille joogeille ja se riittää kaikkiin perustarpeisiin. Erityisen pitkät tai luovat vyön käyttäjät voivat harkita 3,0 metrin joogavyötä.

Joogavyö on yksi jokaisen joogaajan perusapuvälineistä. Suosittelemme joogavyön hankkimista, joogatpa sitten kotona tai studiolla.


Tuotetiedot:

  • Mitat: 2,5 m x  38 mm
  • Materiaali: luonnollinen ja valkaisematon luomupuuvilla, metallinen D-rengas
  • Sertifioitu OE 100 standardin mukaisesti.
Pituus:
5 cm
Korkeus:
4 cm
Leveys:
15 cm
Paino:
200 g