Yoga Mad - Matkajoogamatto, 1,8 mm
Yoga Mad - Matkajoogamatto, 1,8 mm Yoga Mad - Matkajoogamatto, 1,8 mm Yoga Mad - Matkajoogamatto, 1,8 mm Yoga Mad - Matkajoogamatto, 1,8 mm

Yoga Mad - Matkajoogamatto, 1,8 mm

23,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tämä Euroopassa valmistettu matkajoogamatto on vaihtonumero yksi kaikille niille, jotka etsivät todella vaivatonta kannettavaa joogamattoa. Matkajoogamatto painaa vain 750 grammaa, mutta on silti täyden joogamaton kokoinen.

Rullattava ja helppo kuljettaa, antaa hyvän pidon ja kestävyyden eli siis täydellisen ideaali mikä tahansa tai missä tahansa määränpääsi onkaan. Mattoa voi käyttää myös joogapyyhkeen tai -huovan alla ylimääräisen pidon saamiseksi. Sopii myös kuntosaleille tai joogastudioille asetettavaksi yleisessä käytössä olevien mattojen päälle hygienian parantamiseksi.


Tuotetiedot:

  • Koko: 60 cm x 183 cm x 1,8 mm 
  • Paino: 750 g
  • Materiaali PVC, ei sisällä ftalaatteja
  • Konepestävä
  • Paremman pidon saamiseksi, pyyhi kostealla liinalla ja pyyhekuivaa ennen käyttöä.


Hoito-ohje:

Matkajoogamatto voidaan puhdistaa pyyhkimällä se puhtaaksi miedolla pesuaineella pyyhkeellä tai pestä koneessa 40°C. Käytä konepesussa vain pientä määrää saippuaa. Älä linkoa tai rumpukuivaa joogamattoa, sillä se voi vahingoittaa mattoa. Kuivata aukinaisena tasaisella alustalla tai kääri rullalle pyyhkeen kanssa kuivauksen nopeuttamiseksi.

Pituus:
8 cm
Korkeus:
8 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
750 g