Nenähuuhtelukannu Nosebuddy
Nenähuuhtelukannu Nosebuddy Nenähuuhtelukannu Nosebuddy Nenähuuhtelukannu Nosebuddy Nenähuuhtelukannu Nosebuddy Nenähuuhtelukannu Nosebuddy Vihreä Sininen

Nenähuuhtelukannu Nosebuddy

Tuotetta rajoitettu erä.

Nenän huuhtelu haalealla suolavedellä on perinteinen ja vanha kansanhoitomenetelmä, jota suosittelevat monet lääkärit ja korva- ja kurkkutautien asiantuntijat.

$ 16.01
$ 20.02
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Nenän huuhtelu haalealla suolavedellä on perinteinen ja vanha kansanhoitomenetelmä. Sitä suosittelevat monet lääkärit sekä korva- ja kurkkutautien asiantuntijat. 

Vesi virtaa sisään yhden sieraimen läpi ja ulos toisesta puhdistaen samalla nenän ja nenäontelon. Säännöllinen nenänpuhdistus (neti) voi estää ja lievittää nenän tukkoisuutta, vilustumista, flunssaa ja poskiontelotulehdusta. Se voi myös olla suuri apu allergiaa ja astmaa sekä kuorsausta vastaan. Lisäksi nenänpuhdistus terävöittää hajuaistia ja lisää henkistä kirkkautta.

Tuotteen käyttö on helppoa. Nenähuuhtelukannun mukana tulee mittatikku, jolla voi mitata suolan määrän veteen. Suola ja vesi sekoitetaan suoraan kannuun. Mittalusikalla ja veden mittamerkillä saat aina oikean suolapitoisuuden (fysiologinen suolaliuos 0,9%).

NoseBuddyn pitkä nokka ja suuri tilavuus antavat vedelle hyvän virtauksen. Siksi se huuhtelee perusteellisesti, vaikka sinulla olisi nuha. Huuhtelu on nopeaa, hellävarainen ja tehokas. Tuote kevyt painaen vain 120 grammaa ja se on lujaa tekoa.


Tuotetiedot:

  • Tilavuus 0,5 litraa nestettä
  • Mittalusikka tulee tuotteen mukana
  • Materiaali: PP muovi
  • Kevyt ja kestävä
  • Paino: 120 g
  • Helppo käyttää jokapäiväiseen puhdistukseen
  • Suunniteltu ja luotu Ruotsissa: Skandinavisk Yoga och Meditationsskola.
Pituus:
15 cm
Korkeus:
9 cm
Leveys:
21 cm
Paino:
200 g
Arvostelut 0 arvostelua