Studio joogamatto, 3 mm
Studio joogamatto, 3 mm Studio joogamatto, 3 mm Studio joogamatto, 3 mm Studio joogamatto, 3 mm Sininen Violetti Punainen

Studio joogamatto, 3 mm

Matto tarjoaa erinomaisen vaimennuksen, pidon ja kestävyyden, joten se on ihanteellinen intensiiviseen koti- tai studiokäyttöön.

$ 30.26
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Tämä ohut 3 mm:n Studio joogamatto on valmistettu Euroopassa ja se oli ensimmäinen joogamatto, joka testattiin vapaaksi haitallisista aineista ihokosketuksessa.

Matto tarjoaa erinomaisen vaimennuksen, pidon ja kestävyyden, joten se on ihanteellinen intensiiviseen koti- tai studiokäyttöön. Ohut 3 mm joogamatto sopii joogeille, jotka haluavat kevyemmän ja ohuemman joogamaton. Niille, jotka haluavat enemmän pehmustetta, on saatavana myös hieman paksumpi 4,5 mm:n versio.

Tuotetiedot:

  • Koko: 183 cm x 60 cm x 3 mm
  • Paino: 1 kg
  • Materiaali PVC, ei sisällä ftalaatteja
  • Konepestävä
  • Paremman pidon saamiseksi, pyyhi kostealla liinalla ja pyyhekuivaa ennen käyttöä

Hoito-ohje:

Matkajoogamatto voidaan puhdistaa pyyhkimällä se puhtaaksi miedolla pesuaineella pyyhkeellä tai pestä koneessa 40°C. Käytä konepesussa vain pientä määrää saippuaa. Älä linkoa tai rumpukuivaa joogamattoa, sillä se voi vahingoittaa mattoa. Kuivata aukinaisena tasaisella alustalla tai kääri rullalle pyyhkeen kanssa kuivauksen nopeuttamiseksi.

Pituus:
10 cm
Korkeus:
10 cm
Leveys:
60 cm
Paino:
1 kg
Arvostelut 0 arvostelua