Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä)
Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä) Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä) Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä) Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä) Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä) Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä) Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä) Harmaa (GRY) Violetti (PUR)

Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, (2 väriä)

Suorakulmainen bolsteri on täydellinen erityisesti rentoutumiseen ja meditaatioon.

51,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Etsitkö bolsteria erityisesti rentoutumiseen ja meditaatioon? Kaipaatko vaihtelua perinteiselle pyöreälle bolsterille?

Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri on suorakulmaisen muotoinen putkityyny. Putkityynyn reunat on pyöristetty ja päällinen on napakkaa 100 % puuvillaa. Bolsterin vetoketjullinen päällinen on helppo irroittaa pesua varten. Suorakulmaisen bolsterin sisätyynyn täyte on ekologista ja mukavasti muovautuvaa tattariakanaa. Vetoketjulliseen sisätyynyyn voi tarvittaessa lisätä tai poistaa täytettä. Bolsterin toisessa päässä on siirtelyä helpottava kantokahva. 

Suorakulmainen bolsteri on pyöreämpiä sisaruksiaan matalampi ja antaa enemmän tilaa selälle sekä vakautta makuuasennossa. Tämä bolsteri on täydellinen valinta rentoutumiseen, mutta se sopii myös yleisbolsteriksi, venyttelyyn ja monenlaiseen joogaan. Bolsterin muoto ja mataluus mahdollistavat bolsterin käytön myös meditaatioistuimena. 


Tuotetiedot:

  • Väri: Violetti tai harmaa
  • Koko: Pituus 61 cm, leveys 26 cm korkeus 14,5 cm
  • Paino: 4 kg
  • Materiaali: 100 % puuvillakangas + vetoketjullinen päällinen ja sisustyyny
  • Täyte: tattariakana

Päällisen pesuohje: Käsinpesu kylmällä vedellä. Kuivata tasossa. Konepesu ja kuivausrumpu saattavat vahingoittaa päällistä.

Pituus:
61 cm
Korkeus:
14.5 cm
Leveys:
26 cm
Paino:
4 kg