Suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, Juutti
Suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, Juutti Suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, Juutti Suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, Juutti Suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, Juutti

Suorakulmainen bolsteri, tattaritäytteinen, Juutti

Suorakulmainen bolsteri on täydellinen erityisesti rentoutumiseen ja meditaatioon.

$ 54.11
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 28 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää
Tuote on tilapäisesti loppunut.

Etsitkö bolsteria erityisesti rentoutumiseen ja meditaatioon? Kaipaatko vaihtelua perinteiselle pyöreälle bolsterille?

Yoga Mad - suorakulmainen bolsteri on suorakulmaisen muotoinen putkityyny. Putkityynyn reunat on pyöristetty ja päällinen on napakkaa 100 % puuvillaa. Bolsterin vetoketjullinen päällinen on helppo irroittaa pesua varten. Suorakulmaisen bolsterin sisätyynyn täyte on ekologista ja mukavasti muovautuvaa tattariakanaa. Vetoketjulliseen sisätyynyyn voi tarvittaessa lisätä tai poistaa täytettä. Bolsterin toisessa päässä on siirtelyä helpottava kantokahva. 

Suorakulmainen bolsteri on pyöreämpiä sisaruksiaan matalampi ja antaa enemmän tilaa selälle sekä vakautta makuuasennossa. Tämä bolsteri on täydellinen valinta rentoutumiseen, mutta se sopii myös yleisbolsteriksi, venyttelyyn ja monenlaiseen joogaan. Bolsterin muoto ja mataluus mahdollistavat bolsterin käytön myös meditaatioistuimena.


Tuotetiedot:

  • Väri: Luonnonvalkoinen, värjäämätön.
  • Koko: Pituus 61cm, leveys 26cm korkeus 14,5cm.
  • Paino: 3,9 kg
  • Materiaali: Juutti/puuvillakangas + vetoketjullinen päällinen ja sisustyyny.
  • Täyte: tattariakana

Päällisen pesuohje: Käsinpesu kylmällä vedellä. Kuivata tasossa. Konepesu ja kuivausrumpu saattavat vahingoittaa päällistä.

Pituus:
61 cm
Korkeus:
14.5 cm
Leveys:
26 cm
Paino:
4 kg
Arvostelut 0 arvostelua