Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu
Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu Sininen (BLU) Musta (BK) Viininpunainen (BUR)

Zafu, meditaatiotyyny, laskostettu

Zafu istumatyynyä käytetään perinteisesti meditaatioon. Ideaalinen lotus tai puolilotus -asanoille, joissa voit tyhjentää mieltä mukavasti tyynyn päällä istuen.

$ 47.68
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Zafu istumatyynyä käytetään perinteisesti meditaatioon. Ideaalinen lotus tai puolilotus -asanoille, joissa voit tyhjentää mieltä pitkään, mukavasti tyynyn päällä istuen. Pyöreä Zafu on sopivan muotoinen ja kokoinen tukemaan useita erilaisia meditaatioasentoja.

Tyynyssä on huomaamaton vetoketju, josta voit tyhjentää tai täyttää tyynyä sopivammaksi sinulle. Zafu on täytetty luomutattarin kuorilla. Zafu on laskostettu kestävyyden parantamiseksi. Tuotteessa on kantokahva. Käytä työpäivän taukoja minimeditointiin – se parantaa tutkitusti tuottavuutta.


Tuotetiedot:

  • Tuotteessa on kätevä kantokahva.
  • Materiaali: 100% puuvillatvilliä, tuplaompeleet
  • Täyte: luomutattaria
  • Koko: 35 cm (halkaisija) x 18 cm (korkeus)
  • Paino 2,5 kg.
Pituus:
35 cm
Korkeus:
18 cm
Leveys:
35 cm
Paino:
2.6 kg
Arvostelut 0 arvostelua