Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu
Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Sininen (BLU) Musta (BLK) Viininpunainen (BUR)

Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu

45,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Puolikuun muotoinen Zafu meditaatiotyyny tukee asennon pitämisessä enemmän kuin vastaava pyöreä Zafu meditaatiotyyny. Tyynyn muoto tukee reisiä ja lantio pysyy polvien yläpuolella. Tämä lisää mukavuutta ja helpottaa meditaatioon keskittymistä. Suosittelemme tätä tuotetta, jos olet vasta aloittamassa meditoinnin.

Puolikuun muotoinen Zafu on pienempi kuin vastaava pyöreä, joten se on helpompi varastoida. Täyte on puhdistettuja tattarin kuoria, jotka muotoutuvat asentoosi tarjoten vakaan ja tukevan alustan. Tuotteessa on huomaamaton vetoketju, josta on helppo poistaa ja lisätä täytettä mieltymyksen mukaan.


Tuotetiedot:

  • Tuotteessa on kätevä kantokahva
  • 100% puuvillatvilliä
  • Täyte: 100% puhdistettua tattarinkuorta. Tattari kasvatettu ilman torjunta-aineita. Kuumakäsitelty ötököiden poistamiseksi.
  • Koko: 43 cm x 31 x 17,5 (takaa) & 11,5 cm (edestä)
  • Paino noin 2,5 kg
  • Värit: sininen, musta, viininpunainen
Pituus:
14 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
43 cm
Paino:
2.6 kg