Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu
Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu

Yoga Mad - Zafu, meditaatiotyyny, puolikuu

45,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää

Puolikuun muotoinen Zafu meditaatiotyyny tukee asennon pitämisessä enemmän kuin vastaava pyöreä Zafu meditaatiotyyny. Tyynyn muoto tukee reisiä ja lantio pysyy polvien yläpuolella. Tämä lisää mukavuutta ja helpottaa meditaatioon keskittymistä. Suosittelemme tätä tuotetta, jos olet vasta aloittamassa meditoinnin.

Puolikuun muotoinen Zafu on pienempi kuin vastaava pyöreä, joten se on helpompi varastoida. Täyte on puhdistetuja tattarin kuoria, jotka muotoutuvat asentoosi tarjoten vakaan ja tukevan alustan. Tuotteessa on huomaamaton vetoketju, josta on helppo poistaa ja lisätä täytettä mieltymyksen mukaan.

  • Tuotteessa on kätevä kantokahva
  • 100% puuvillatvilliä
  • Värit: sininen, musta, viininpunainen
  • Koko: 43 cm x 31 x 17,5 (takaa) & 11,5 cm (edestä)
  • Paino noin 2,5 kg
Pituus:
14 cm
Korkeus:
30 cm
Leveys:
43 cm
Paino:
2.6 kg