Samsara joogapyörä
Samsara joogapyörä Samsara joogapyörä Samsara joogapyörä Samsara joogapyörä Vihreä Pinkki/violetti Musta/harmaa

Samsara joogapyörä

Yoga Wheel on innovatiivinen apuväline syventämään venytyksiä, avaamaan kireitä hartioita ja parantamaan kehonhallintaa.

49,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Kaunis Samsara Yoga Wheel -joogapyörä vahvistaa lihaksistoa ja parantaa tasapainoa. Joogapyörä tuo uutta inspiraatiota joogaharjoitteluusi. 

Joogapyörä on suunniteltu vähentämään kehon lihasjumeja ja lihasten jäykkyyttä selän, hartioiden, rinnan ja vatsan alueella sekä lonkankoukistajissa ja takareisissä. Joogapyörää voidaan käyttää myös tasapaino- ja ydinharjoitteluun kehoa tukevien lihasten vahvistamiseksi.

Joogapyörän parhaat ominaisuudet ovat:

  • Joogapyörän avulla voit venyttää koko kehon etupuolen todella helposti lantiosta hartioihin saakka – lonkan koukistajat, vatsat, rinnan ja hartiat.
  • Taakse päin rullaukset ovat erinomainen ja turvallinen tapa hieroa selkärankaa koko matkalta todella helposti ja taivaallisen syvältä.
  • Joogapyörän avulla on helpompi päästä syvempiin asentoihin, erityisesti sydäntä avaavissa liikkeissä, kuten taakse päin taivutuksissa ja kyynärnojissa. Joogapyörä on todellinen sydänten avaaja!

Yoga Wheelillä saat hauskan tavan kuntoilla. Se on erinomainen apu erilaisissa asanoissa ja sillä voidaan osittain korvata joogavyö tai joogatiili tukielementtinä.

Joogapyörä on valmistettu kovasta (ABS) muovista. Ulkopuolelta se on päällystetty luistamattomalla kauniisti kuvioidulla joogamatolla.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: kova muovi (ABS)
  • Kantavuus: 150 kg
  • Halkaisija: Ø 32 cm
  • leveys: 13 cm

Joogapyörää voi käyttää muuhunkin kuin venyttelyyn. Joogapyörän reunat myötäilevät pitkiä selkälihaksia varsinkin rullaavissa liikkeissä.

Pituus:
13 cm
Korkeus:
32 cm
Leveys:
32 cm
Paino:
1.5 kg