Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä)
Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä) Binda Squares

Yogitoes® Joogapyyhe (useita värejä)

Tuotetta rajoitettu erä.

Yogitoes® on tunnetusti se luotetuin ja suorituskykyisin joogapyyhe maailmassa!

$ 58.46
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Mandukan Yogitoes® on tunnetusti se luotetuin ja suorituskykyisin joogapyyhe maailmassa! Yogitoes® estää liukumista riippumatta siitä, kuinka paljon liikut tai hikoilet. Pyyhe on erittäin imukykyinen, kevyt ja nopeasti kuivuva. Yogitoes® joogapyyhkeen ominaisuudet perustuvat patentoituun Skidless® -tekniikkaan. Silikoni-nappulat lipsumattomaan pitoon ja maton pitämisen paikallaan. Ihanteellinen hot-joogaan tai mihin tahansa intensiiviseen ja hikeä nostattavaan harjoitteluun.

Niin pitkäikäinen ja kestävä, että sen voi viedä minne tahansa menetkin, kuten rannalle, kuntosalille, pilatestunneille tai matkoille. Ympäristöystävällinen – jokaisen pyyhkeen valmistukseen on käytetty vähintään neljä kierrätysmuovipulloa.


Tuotetiedot:

  • Koko: 172 cm x 61 cm
  • Paino: 480 g
  • Ihanteellinen hot-joogalle: erittäin imukykyinen, luistamaton ja hikeä imevä
  • Kestävä, pehmeä ja hygieeninen
  • Tarttuu mattoon patentoidulla Skidless®-tekniikalla
  • Käytä rannalla, kuntosalilla, pilates-studiolla tai matkoilla
  • Valmistettu vähintään neljästä kierrätysmuovipullosta
  • Missään pyyhkeissä olevista väriaineissa ei ole käytetty AZO väriaineyhdisteitä, lyijyä ja raskasmetalleja.


Käyttö- ja hoito-ohje:

Pese ennen käyttöä. Aseta Yogitoes -pyyhkeesi joogamaton päälle tai suoraan lattialle pistepuoli alaspäin. Jotkut tykkäävät aloittaa kuivalla pyyhkeellä, kun taas toiset mieluummin kostuttavat sitä ensin. Kun lopetat, vältä kostean pyyhkeen rullaamista maton sisään.

Konepesu viileässä samojen värien kanssa. Syvemmät värit saattavat tarvita useita erillisiä pesuja ylimääräisen väriaineen poistamiseksi. Voidaan rumpukuivata hellävaraisella ohjelmalla tai ripustaa kuivumaan. Ei saa käyttää valkaisuaineita. Ei saa käyttää huuhteluaineita, koska ne tekevät pyyhkeestä liukkaan.


Kestävyys

Jokainen Yogitoes-pyyhe on valmistettu vähintään neljästä kierrätetystä muovipullosta. Kierrätetyt pullot kudotaan 50-prosenttiseksi poly-langaksi, jonka tuottaminen tarvitaan 66% vähemmän energiaa. Rikkaat ja eloisat värit on luotu ilman AZO yhdisteitä, lyijyä tai raskasmetalleja, työntekijöidemme, asiakkaidemme ja ympäristömme suojelemiseksi. Pakkaukset ovat FSC-sertifioitua kierrätyspaperia. Mandukan arvoissa kestävyys ei ole vain sanahelinää - se on heidän inspiraationsa.

Pituus:
1 cm
Korkeus:
61 cm
Leveys:
172 cm
Paino:
480 g
Arvostelut 0 arvostelua