Zabuton meditaatioalusta, 80x80 cm
Zabuton meditaatioalusta, 80x80 cm Zabuton meditaatioalusta, 80x80 cm Zabuton meditaatioalusta, 80x80 cm Musta

Zabuton meditaatioalusta, 80x80 cm

Tuotetta rajoitettu erä.

Monikerroksinen Zabuton meditaatiomatto 100 % puuvillaa. Irroitettava päällinen

$ 69.14
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 0 - 4 työpäivää
Palautusoikeus 30 päivää

Pitkien tai toistuvien meditaatioistuntojen aikana on hyödyllistä käyttää meditaatiotyynyä. Zabuton on iso ja pehmeä meditaatioalusta, jota käyttämällä voi meditoida pidempään ja miellyttävämmin. Zabuton on pehmeä ja reilun kokoinen meditaatiomatto, jonka monikerroksinen puuvillatäyte tarjoaa erittäin hyvän istuma-alustan, sekä polvien ja jalkojen pehmusteen.

Zabuton on meditaatiotyyny, joka vähentää mahdollisia kramppeja, joita saattaa tulla pitkien meditaatioistuntojen aikana. Zabuton tukee kehoa ja auttaa pitämään asennon ryhdikkäänä. Se helpottaa verenkiertoa jaloissa, kun istut eri asennoissa meditaation aikana. Zabuton meditaatiotyyny auttaa selkärankaa pysymään oikeassa asennossa, jotta energia voi virrata vapaasti kehossasi.

Kun ristit jalkasi meditaation aikana, polvesi voivat levätä Zabutonin päällä. Zabutonin päällä nilkkojen särky vähenee, eivätkä ne jää kovalle lattialle. Zabutonin paksu pehmuste hellii polvia polviasennoissa.

Jotkut asettavat toisen meditaatiotyynyn - Zafun - Zabutonin päälle mukavuuden lisäämiseksi. Asettamalla Zafun Zabutonin päälle, meditaatioasento kohoaa ja sitä on helpompi ylläpitää. Tämän yhdistelmän avulla voit säilyttää meditaatioistunnan vieläkin pidempään mukavana. Jos käytössäsi ei ole Zafua ja haluat lisäkorkeutta, taita osa Zabutonista kaksin kerroin nostaaksesi lantiota.

Zabuton on täydellinen meditaatio-, jooga- ja liikuntaharjoitteluun. Sopii myös sisustuselementiksi.


Tuotetiedot:

  • Koko: 80 x 80 x 7 cm
  • Hyvälaatuista,  100 % kestävää puuvillaa
  • Irroitettava ja pestävä vetoketjullinen päällinen
  • Konepesu 30°C
Pituus:
80 cm
Korkeus:
7 cm
Leveys:
80 cm
Paino:
800 g
Arvostelut 0 arvostelua