Aerial Silks
Korkealaatuiset ilmajoogakankaat ja ilma-akrobatia välineet Euroopasta.
  • Näkymä
$ 181.01

Rengastrapetsi ilman kiinnityspisteitä. Mahdollistaa kiinnityksen yhdestä tai kahdesta kohdasta, sekä vaakasuunnassa! Pinta puuterimaalattu mustaksi.

$ 24.54

Rock Empire Daisy Chain on kätevä ja turvallinen väline ilmajoogakankaan tai rengastrapetsin kiinnittämiseen ja korkeuden säätöön. 10 silmukkaa.

$ 26.69

Kiinnitysväline ilmajoogakankaalle. Sen avulla kangas voidaan kiinnittää niin, että kankaan molemmat päät jäävät roikkumaan vapaina.

$ 96.35

Euroopassa valmistettu, miellyttävän tuntuinen ilmajoogakangas houkuttelee rentoutumaan joogan pariin.

$ 120.99

Puuvillasekoitteesta valmistettu hammock ilmajoogaan ja -akrobatiaan. Ihanan pehmeä materiaali hyvällä pidolla. Luonnollisen joustava.

$ 181.01

Ensiluokkainen rengastrapetsi yhdellä kiinnityspisteellä. Monipuolinen harjoitusväline ilma-akrobatiaan. Putken halkaisija 2.69 cm.

$ 181.01

Rengastrapetsi 2 kiinnityspisteellä. Putken halkaisija on 2,69 cm, juuri sopiva pitävän otteen varmistamiseksi. Saatavana useita eri kokoja.

$ 41.69

Kiinnityshihna kolmella eri korkeusvaihtoehdolla. Sopii sekä kotikäyttöön että studiolle.

$ 24.54

Samettipintainen kiinnityshihna rengastrapetsille. Kestävä ja turvallinen kiinnitysvaihtoehto, joka myös näyttää kauniilta kuvissa ja esityksissä.

$ 37.40

Käytännöllinen lisävaruste rengastrapetsiin. Käsisilmukan avulla voit toteuttaa erilaisia temppuja turvallisesti. Mahdollistaa paremman otteen renkaasta.

$ 9.54

Kestävä teippi rengastrapetsille. Parantaa otetta renkaasta. Helppo tapa vaihtaa renkaan ilmettä esityksiä varten.