Aerial Silks
Korkealaatuiset ilmajoogakankaat ja ilma-akrobatia välineet Euroopasta.
  • Näkymä
89,90 €

Euroopassa valmistettu, miellyttävän tuntuinen ilmajoogakangas houkuttelee rentoutumaan joogan pariin.

112,90 €

Puuvillasekoitteesta valmistettu hammock ilmajoogaan ja -akrobatiaan. Ihanan pehmeä materiaali hyvällä pidolla. Luonnollisen joustava.

34,90 €

Käytännöllinen lisävaruste rengastrapetsiin. Käsisilmukan avulla voit toteuttaa erilaisia temppuja turvallisesti. Mahdollistaa paremman otteen renkaasta.

39,90 €

Kiinnityshihna kolmella eri korkeusvaihtoehdolla. Sopii sekä kotikäyttöön että studiolle.

152,90 €

Ensiluokkainen rengastrapetsi yhdellä kiinnityspisteellä. Monipuolinen harjoitusväline ilma-akrobatiaan. Putken halkaisija 2.69 cm.

162,90 €

Rengastrapetsi 2 kiinnityspisteellä. Putken halkaisija on 2,69 cm, juuri sopiva pitävän otteen varmistamiseksi. Saatavana useita eri kokoja.

22,90 €

Samettipintainen kiinnityshihna rengastrapetsille. Kestävä ja turvallinen kiinnitysvaihtoehto, joka myös näyttää kauniilta kuvissa ja esityksissä.

6,90 €

Kestävä teippi rengastrapetsille. Parantaa otetta renkaasta. Helppo tapa vaihtaa renkaan ilmettä esityksiä varten.

52,90 €

Välikappale ilmajoogakankaan tai rengastrapetsin ja kiinnityshihnan väliin. Mahdollistaa pyörimisen ilman, että kangas tai kiinnitysnaru kiertyy.

24,90 €

Kiinnitysväline ilmajoogakankaalle. Sen avulla kangas voidaan kiinnittää niin, että kankaan molemmat päät jäävät roikkumaan vapaina.

168,90 €

Rengastrapetsi ilman kiinnityspisteitä. Mahdollistaa kiinnityksen yhdestä tai kahdesta kohdasta, sekä vaakasuunnassa! Pinta puuterimaalattu mustaksi.