Fitness-Mad
Fitness-Madillä saavutat tavoitteesi ja parannat suorituskykyäsi.
  • Näkymä
$ 23.79

Yhden kilon painoiset neopreeni ranne- ja nilkapainot auttavat lisäämään harjoittelun intensiteettiä. Soljeton kiinnitys.

$ 22.75

Fitness Madin Pro käsipainot on valmistettu teräksestä ja päällystetty luistamattomalla NBR-vaahtomuovipäällysteellä. Sopivat mm. pilatekseen ja aerbiciin.

$ 31.06

Teline helpottamaan studion järjestyksen ylläpitoa. Voit kätevästi ripustaa silmäreiälliset matot roikkumaan tähän säädettävään mattotelineeseen.

$ 8.74 $ 10.28

Hurmaavasti kuvioidut, kermaisen väriset ja laventelille tuoksuvat silmätyynyt sopivat joogaan, meditaation, mindfullnessiin tai oman rauhan saavuttamiseen

$ 23.79

Puolikas foam roller sopii jokaiselle, joka haluaa kehittää tasapainoaan, keskivartalon voimaa ja koordinaatiotaan. Käy myös fasciahierontaan ja venyttelyyn.

$ 17.55

Puolikas Foam Roller tasapainon, keskivartalon voiman, koordinaation lisäämiseen. Käy myös myofascian käsittelyyn ja venyttelyyn. Kestävä ja kevyt tuote.

$ 53.91

Suorakulmainen bolsteri on täydellinen erityisesti rentoutumiseen ja meditaatioon.

$ 53.91

Suorakulmainen bolsteri on täydellinen erityisesti rentoutumiseen ja meditaatioon.

$ 15.48

Pilatekseen suunnitellut pehmeät painopallot. Loistava väline voima-, tasapaino- ja mobilisaatioharjoituksiin.

$ 16.52

Pehmeät pilatespainot käyvät voima-, tasapaino- ja mobilisaatioharjoituksiin.

$ 17.55

Pehmeät pilatespainot käyvät voima-, tasapaino- ja mobilisaatioharjoituksiin.

$ 11.42 $ 15.48

Tässä Mini Power Loop -sarjassa on 5 eri vahvuista vastuskuminauhaa, jotka sopivat eri lihasryhmille ja voimatasoille. Haasta itseäsi askel askeleelta!

$ 17.57 $ 20.67

Haluatko nostaa treenisi intensiivisyyttä ja polttaa kaloreita kunnolla? Nämä kahden kilon ranne- ja nilkkapainot saavat sinut hikoilemaan!

$ 13.16 $ 15.48

Yhden kilon painoiset neopreeni ranne- ja nilkapainot auttavat lisäämään harjoittelun voimakkuutta.

$ 10.51 $ 12.36

$ 31.08 $ 41.44

Yoga-Madin piikkimatto on täydellinen palautumiseen tai pienten vammojen kuntouttamiseksi. Aktivoi verenkiertoa ja auttaa rentoutumaan.

$ 19.63

Käy käsille, reisille, pakaroille, ylä- ja alaselälle ja pohkeille. Pituudesta saa vakauttta lihasten availuun, mutta tuote ei ole liian pitkä pieniin tiloihin.

$ 19.86 $ 24.82

AbMat alaselän pilates-/ tukityyny on loistava apuväline vatsalihasharjoitteluun. Tukee alaselkää koko liikeradan matkalta, vähentäen rasitusta.

$ 39.99

Chakra-joogamatto on luonnollinen ja autenttinen valinta joogaharjoitukseen. Mattoon kudotut seitsemän chakraa auttavat keskittymään ja ohjaavat harjoitusta.

$ 30.02

Tämä kassi on todellinen tilaihme ja jokaisen liikkuvan joogaohjaajan "must have" varuste.

$ 23.79

Tässä Yoga Madin upeassa joogamattokassissa on Mandala kuviointi. Joogamattokassi on valmistettu kestävästä juuttikankaasta ja puuvillasta.

$ 57.02

Tattariakanatäytteisessä joogabolsterissa on upea purppuranvärinen Mandala -kuviointi. Irrotettava päällinen on juutti- ja puuvillaseosta.

$ 22.75

Upea juuttikankainen joogamattokassi Yoga Madilta. Kassi pysyy selässä tai olassa hienosti leveän ja säädettävän hihan avulla.

$ 5.02 $ 7.17

Vapauttaa tehokkaasti jännittyneet pienemmät lihasryhmät ja "huuhtelee" pois toksiineja, joita voi kertyä lihaksiin.

$ 13.93 $ 15.48

Jalkarulla parantaa ja helpottaa faskiakipuja. Tällä rullalla rentoutat ja herättelet jalkojesi lihakset ennen ja jälkeen treenin.

$ 9.25 $ 10.28

Kolmen pallon setti hierontapalloja. Helpottamaan lihasjännitystä, joka auttaa vapauttamaan toksiineja ja parantamaan verenkiertoa.

$ 47.68

Kauniit chakrakirjailut symboloivat seitsemää henkisen voiman keskipistettä ihmiskehossa. Täytteenä tattarinkuoria, jotka takaavat vakaan alustan ja hyvän tuen.

$ 35.52

Tyylikäs kassi jooga- ja pilatesvälineiden kuljettamiseksi. Tilava tuotteille, sisä- ja ulkotaskut pienille tavaroille.

$ 72.60

10 vastuskuminauhan setti strong-vastuksella. Vastuskuminauhojen mukana tulee ohjekirja kokonaisvaltaiseen koko kehon treeniin.

$ 72.61

10 vastuskuminauhan setti medium -vastuksella. Vastuskuminauhojen mukana tulee ohjekirja kokonaisvaltaiseen koko kehon treeniin.

$ 72.61

10 vastuskuminauhan setti light-vastuksella. Vastuskuminauhojen mukana tulee ohjekirja kokonaisvaltaiseen koko kehon treeniin.

$ 15.95 $ 19.94

Nenän huuhtelu haalealla suolavedellä on perinteinen ja vanha kansanhoitomenetelmä, jota suosittelevat monet lääkärit ja korva- ja kurkkutautien asiantuntijat.

$ 72.61

Hygieeninen ja 100% kierrätettävä treenimatto. Helppo pitää puhtaana. 15 mm paksu matto, joka käy lihashuoltoon ja koviin treeneihin kotona ja salilla.

$ 20.67

$ 18.59

$ 16.52

Kevyet käsipainot, joilla saat enemmän irti harjoittelusta. Valmistettu teräksestä ja päällystetty luistamattomalla NBR-vaahtomuovipäällysteellä.

$ 44.46

Suunniteltu tasapaino-, koordinaatio-, ja reaktioharjoitteluun. Käy myös ryhdin parantamiseen, motoristen taitojen kehittämiseen tai kuntoutukseen.

$ 11.32

Pallo parantaa Pilates-harjoittelua ja auttaa kehittämään voimaa, kestävyyttä ja keskittymistä sekä edistämään rentoutumista ja koordinaatiota.

$ 44.66

Tämä raskaan vastuksen antava vastuskuminauha sopii kokeneelle treenaajalle. 15 metrin rulla, josta voi leikata itselleen sopivan kokoisen vastuskuminauhan.

$ 41.55

Tämä keskiraskaan vastuksen antava vastuskuminauha sopii niille, jotka ovat jo tuttuja vastuskuminauhoilla treenaamisen kanssa. 15 metrin rulla.

$ 39.47

Tämä kevyen vastuksen antava vastuskuminauha sopii aloittelijoille, kuntoutukseen ja terapiaan. 15 metrin rulla.

$ 6.17 $ 10.28

Tämä raskaan vastuksen antava vastuskuminauha sopii tehokäyttöön ja atleettisille käyttäjille. Mukana ohjekirja monipuolisiin liikkeisiin.

$ 6.17 $ 10.28

Tämä keskiraskaan vastuksen antava vastuskuminauha sopii kohtalaisen hyväkuntoisille ja niille, jotka ovat jo tuttuja vastuskuminauhoilla treenaamisen kanssa.

$ 6.17 $ 10.28

Tämä kevyen vastuksen antava vastuskuminauha sopii aloittelijoille, kuntoutukseen ja terapiaan. Mukana opasvihko liikkeiden suorittamiseen.

$ 10.28

Pallo parantaa Pilates-harjoittelua ja auttaa kehittämään voimaa, kestävyyttä ja keskittymistä sekä edistämään rentoutumista ja koordinaatiota.

$ 12.40 $ 20.67

Foam Rollerilla rullailu avaa lihasjumeja ja nopeuttaa verenkiertoa koko kehossa. Kätevä, helppokäyttöinen koko, jolla osuu helposti haluttuun lihakseen.

$ 40.41

Pitkä Foam Roller tasapainon ja kehotietoisuuden parantamiseen, lihasten venyttelyyn sekä kehon dynaamiseen vahvistamiseen.

$ 45.91

Kestävä ja kevyt Foam Roller, joka sopii studiolle, liikuntakeskuksiin, ja -saleille, missä hyviä foam rollereita tarvitaan paljon.

$ 24.93

Pehmeä ja kätevän kokoinen treenimatto, joka sopii kuntopiiriin kotona ja salilla. 15 mm antaa hyvän pehmusteen ja iskunvaimennuksen treeneihin.

$ 18.90

Treenimatto intensiivisiin treeneihin. Kestävä ja helppohoitoinen materiaali kuntopiiriin, aerobiciin ja venyttelyyn. Pieni kätevä koko, helppo varastoida.

$ 52.27 $ 65.33

Suspension Trainerilla treenin voi aloittaa kiinnittämällä tuotteen seinään, puuhun tai lähes minne vain. Kannettava, kevyt harjoitusmuoto.

$ 7.17

Pitkäikäinen hajunpoistaja joka toimii - oikeasti!

$ 5.02 $ 7.17

Näitä pieniä rentouttavia hierontapalloja käytetään vapauttamaan epämiellyttävän tiukkoja lihaksia. Vilkastuttaa pintaverenkiertoa ja avaa lihasjumeja.

$ 5.74 $ 8.21

Rentouttava hierontapallo on pieniä piikkejä sisältävä jämäkkä muovinen nystyräpallo, jolla on kätevä hieroa jumiutuneita lihaksia.

$ 28.98

Tilava varustekassi, johon mahtuu runsaasti treenikamoja. Pitkä ja kestävä vetoketju helpottaa isojen tavaroiden sisään laittamista.

$ 10.18

Yoga-Madin joogamaton kantonauha on yksinkertainen tapa pitää joogamatto ryhdikkäästi rullalla. Voidaan käyttää myös joogavyön tavoin asanoissa.

$ 4.05

Todella helppo tuote pitämään joogamatto rullalla. Sopii joogamatoille, jotka ovat maks. 6 mm paksuja.

$ 6.13

$ 9.24

Joogatukipalat ovat monipuolinen ja monikäyttöinen lisävaruste joogaan. Joogatukipalaa voi käyttää apuna useissa eri asanoissa antamaan tukea ja pehmeyttä.

$ 25.86

Leveä, korkkinen joogatiili on kevyt, kestävä ja ekologinen vaihtoehto antamaan tukea ja varmuutta erilaisissa asanoissa.

$ 14.44

Tukipalat auttavat syventämään ja vahvistamaan joogaharjoitustasi, koska niiden avulla voit muokata asanaa vastaamaan tasoasi. Kevyt, kestävä ja ekologinen.

$ 13.40

Tämä suurikokoinen istumatukipala sopii joogaan ja Pilatekseen nostamaan lantiota ylös erilaisissa liikkeissä.

$ 14.44

Yoga-Madin 1/4 joogatukipala on ihanteellinen tukemaan ja antamaan vakautta seisovissa asennoissa.

$ 9.62 $ 11.32

Yksi joogan perustarvikkeista. Joogatiili on apuväline, josta saa tukea, pehmeyttä ja ulottuvuutta vaativiin liikkeisiin.

$ 5.02 $ 7.17

Yksinkertaisella metallisulkimella varustettu joogavyö on täydellinen valinta avuksi venyttelyyn.

$ 8.23 $ 10.28

Kahden metrin pituinen joogavyö on riittävä lähes kaikille joogeille peruskäyttöön. Joogavyön avulla saat lisättyä ulottuvuuttasi haastavissa asanoissa.

$ 9.38 $ 13.40

Joogavyö antaa lisäulottuvuutta ja auttaa pitämään asanat koossa helpommin ja pidempään. 2,5 metrin pituinen joogavyö sopii pidemmille joogan harrastajille.

$ 26.40 $ 31.06

Erittäin imukykyinen Grip Do joogapyyhe on kätevä tuote joogaan. Parantaa pitoa, toimii matkajoogamattona ja on hygieeninen vaihtoehto joogasaleille.

$ 53.91

Käytä joogabolsteria saavuttamaan syvempi rentoutus, ehkäisemään ylivenytystä, antamaan tukea ja helpottamaan asentojen puhtaiden linjojen ylläpitoa.

$ 7.32 $ 9.76

Silmätyynyt edistävät rentoutumista, ja auttavat keskittymään rauhallisissa meditaatio- ja kehotietoisuusharjoitukissa. Päällinen 100% orgaanista puuvillaa.

$ 47.68

Zafu istumatyynyä käytetään perinteisesti meditaatioon. Ideaalinen lotus tai puolilotus -asanoille, joissa voit tyhjentää mieltä mukavasti tyynyn päällä istuen.

$ 47.68

Tyynyn muoto tukee reisiä ja lantio pysyy polvien yläpuolella. Tämä lisää mukavuutta ja helpottaa meditaatioon keskittymistä.

$ 41.44

Upea valinta hikiseen joogaan sekä suorituskyvyn että kestävyyden kannalta. Tämä tuote on 100% luomua, mikä tukee kestävää elämäntapaasi.

$ 40.51

Tämä matto tarjoaa erinomaisen vaimennuksen, on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa. Maton mukana tulee kätevä maton väriin sopiva kantonauha.

$ 50.90

Matto on erittäin kevyt, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Matossa on kätevä maton väriin sopiva kantoketju. Paksu joogamatto pehmeään joogaan.

$ 28.98

Matto tarjoaa erinomaisen vaimennuksen, pidon ja kestävyyden, joten se on ihanteellinen intensiiviseen koti- tai studiokäyttöön.

$ 37.29

Erinomainen pito, pehmustus ja kestävyys. Helpp pitää puhtaana. Tuote on myös palonkestävä, joten sopii laitoksiin ja terveydenhuoltoon.

$ 44.56

Leveä joogamatto tarjoaa parhaan vaimennuksen, pidon ja kestävyyden ja on ihanteellinen studiokäyttöön tai intensiiviseen kotikäyttöön.

$ 71.57

Yoga Madin SureGrip joogamatto on valmistettu luonnollisesta lateksista, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan pidon useimmissa olosuhteissa!

$ 15.52 $ 25.86

Korkea hinta-laatusuhde ja maton tarjoama pito ja pehmeys ovat riittävän hyvät suurimmalle osalle joogaajista. Tuotetta on saatavana useina eri väreinä.

$ 18.63 $ 31.06

6 mm paksu Warrior II joogamatto on mainio vaihtoehto, jos tarvitset treenimattoa myös muiden lajien kuin joogan harrastamiseen.