Gaiam
Jo yli 25 vuoden ajan Gaiam on ollut yksi johtavista innovatiivisten joogatuotteiden valmistajista. Gaiam tuo laadukkaat joogatuotteet kaikkien saataville.
  • Näkymä
$ 192.23

Tämä nerokas tuoli yhdistää aktiivisen istumisen ja täydellisen säädettävyyden. Sopii käytettäväksi tavallisen työpöydän tai seisomapöydän kanssa.

$ 33.84

Kätevä kehonhuoltoväline sekä kovaa harjoitteleville, että istumatyöläisille. Pinnan kuviointi hieroo lihaksia, vapauttaa kireyksiä ja stimuloi verenkiertoa.

$ 26.64

Tyylikkään yksinkertainen joogamattokassi, joka kulkee näppärästi olalla. Kaksi sivutaskua puhelimelle ja pikkutavaroille.

$ 35.89

Suurempikokoinen Tote-kassi mahduttaa sisäänsä maton lisäksi myös muut joogatarvikkeet, tai vaihtoehtoisesti pilatesmaton.

$ 41.04

Tässä joogapyyhkeessä riittää pitoa! Pyyhe on suunniteltu dynaamisiin harjoituksiin, kuten Vinyasa Flow tai Power joogaan.

$ 28.70

Lasinen juomapullo on terveellinen ja ympäristöystävällinen valinta. Sure Grip-silikonihuppu suojaa pulloa ja varmistaa pitävän otteen..

$ 71.89

Tässä syvän sinisessä käännettävässä joogamatossa on kullanhohtoinen kuviointi. Materiaali lateksiton PVC. Valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.

$ 56.46

Käännettävä joogamatto tarjoaa aina sopivan tunnelman joogaharjoitukseesi. Zara Rogue matossa on rohkeat värit ja voimakkaat kuvioinnit.

$ 41.04

10 mm paksu treenimatto tarjoaa mukavuutta lattialla tehtäviin sarjoihin, kuten vatsa- ja selkälihaksiin. Maton mukana tulee kantohihna.

$ 58.52

Pitävä ja kestävä, 6 mm joogamatto elinikäisellä takuulla. Toisella puolella voimakas hyökyaalto-printti, toisella rauhallisempi simpukka-kuviointi.

$ 54.41

Kaipaatko joogamatoltasi jotain muuta, kuin tylsää yksiväristä pintaa? Värikäs, kuvioitu joogamatto kerää varmasti ihasteluja ja piristää omaa mielialaa.

$ 49.27

Tämä matto on täydellinen aloitteleville joogeille, sillä maton kuvioinnin ansiosta varmistat, että asanasi ovat oikeassa linjassa.

$ 113.03

Pidempi ja leveämpi joogamatto antaa tarpeeksi tilaa kaikille asanoille. Pito paranee korkeammissa lämpötiloissa, joten matto sopii loistavasti lämpöjoogaan.

$ 30.75

Kaksivärinen PVC-joogamatto 4 mm pehmusteella ja lipsumattomalla pinnalla. Elinikäinen takuu.

$ 40.01

Kaksivärinen PVC-joogamatto 6 mm pehmusteella ja lipsumattomalla pinnalla. Elinikäinen takuu.