Gaiam
Jo yli 25 vuoden ajan Gaiam on ollut yksi johtavista innovatiivisten joogatuotteiden valmistajista. Gaiam tuo laadukkaat joogatuotteet kaikkien saataville.
  • Näkymä
$ 34.89

Erittäin imukykyinen ja nopeasti kuivuva täysikokoinen joogapyyhe.

$ 51.86

Kaunis turkoosi joogamatto marrakesh kuvioinnilla. 6 mm paksu matto tarjoaa tarpeeksi pehmustetta polvien alle.

$ 18.98

Tässä pehmeässä satiinilla päällystetyssä silmätyynyssä on laventelin tuoksuinen täyte, joka tarjoaa luonnollista rauhoittavaa aromaterapiaa.

$ 13.68

Pitopohjalliset varvassukat joogaan, pilatekseen, barreen ja tanssiin. Avoimet varpaat mahdollistavat jaloille maksimaalisen liikkeen.

$ 37.01

Tyylikäs joogamattokassi, jossa kirjailtuna 7 chakran symbolit. Suunniteltu max. 60 cm leveälle joogamatolle.

$ 63.52

Syvän violetti joogamatto kauniilla metallinhohtoisella mandalapainatuksella. 6 mm paksuus.

$ 87.92

Rakenteeltaan erittäin tiheä ja 6 mm paksu Insta-grip joogamatto tarjoaa riittävästi vaimennusta monipuolisiin jooga-asanohin.

$ 68.83

Tämä kaunis, tumman violetti joogamatto tarjoaa riittävästi pehmustetta ja maatukea monipuoliseen joogaharjoitteluun aina yinistä astangaan.

$ 63.52

Räväkän joogin suosikkimatto! Toisella puolella rauhallinen lootuksenkukka, toisella pirteä solmuvärjätty kuvio.

$ 63.52

Kaipaatko joogamatoltasi jotain muuta, kuin tylsää yksiväristä pintaa? Valitse hauska elefantti tai kaunis oranssi paisley-kuvio.

$ 15.80

Pitopohjalliset varvassukat joogaan, pilatekseen, barreen ja tanssiin. Varpaista avoin malli.

$ 15.80

Pitopohjalliset varvassukat joogaan, pilatekseen, barreen ja tanssiin. Varpaista avoin malli.

$ 47.62

Klassinen 6 mm joogamatto monipuoliseen joogaharjoitteluun, pilatekseen sekä lihaskuntotreeniin.

$ 77.31

Gaiamin Performance TPE joogamatto on täysin myrkytön, biohajoava ja kierrätettävä – hyvää sinulle ja luonnolle.

$ 40.19

Yksinkertainen tumma joogamatto, jossa kuviointina kaunis Hamsa-käsi. 4 mm paksuus sopii useimpiin joogaharjoituksiin. Valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.

$ 51.86

Kaipaatko joogamatoltasi jotain muuta, kuin tylsää yksiväristä pintaa? Kestävä ja hyvällä pidolla varustettu PVC-matto monipuoliseen joogaharjoitteluun.

$ 37.01

Vivid Zest on todellinen joogamattojen moniottelija. 4 mm paksuus, pitävä pinta, kestävä rakenne sekä elinikäinen takuu – mitä muuta voisit joogamatolta toivoa?

$ 28.53

Foam Roller hieronta toimii sekä kireille ja kipeille alueille että ennaltaehkäisevänä lihashuoltona. Auttaa lisäämään lihasten liikkuvuutta.

$ 15.80

Sukat suojaavat jalkojasi lialta ja bakteereilta, lämmittävät kylmillä lattioilla ja mahdollistavat paremman pidon joogaharjoitukseen.

$ 15.80

Näissä pitopohjasukissa on balettitossun inspiroima muotoilu, joka sopii täydellisesti joogaan, pilatekseen, barreen ja tanssiin.

$ 31.71

On-The-Go joogamattokassin avulla kuljetat maton kätevästi kodin ja joogastudion välillä.

$ 79.43

Tämä setti sisältää kaiken, mitä aloitteleva joogi kotistudiolleen tarvitsee.

$ 198.21

Tämä nerokas tuoli yhdistää aktiivisen istumisen ja täydellisen säädettävyyden. Sopii käytettäväksi tavallisen työpöydän tai seisomapöydän kanssa.

$ 34.89

Kätevä kehonhuoltoväline sekä kovaa harjoitteleville, että istumatyöläisille. Pinnan kuviointi hieroo lihaksia, vapauttaa kireyksiä ja stimuloi verenkiertoa.

$ 31.71

Tyylikkään yksinkertainen joogamattokassi, joka kulkee näppärästi olalla. Kaksi sivutaskua puhelimelle ja pikkutavaroille.

$ 37.01

Suurempikokoinen Tote-kassi mahduttaa sisäänsä maton lisäksi myös muut joogatarvikkeet, tai vaihtoehtoisesti pilatesmaton.

$ 39.13

Tässä joogapyyhkeessä riittää pitoa! Pyyhe on suunniteltu dynaamisiin harjoituksiin, kuten Vinyasa Flow tai Power joogaan.

$ 28.53

Lasinen juomapullo on terveellinen ja ympäristöystävällinen valinta. Sure Grip-silikonihuppu suojaa pulloa ja varmistaa pitävän otteen..

$ 74.13

Tässä syvän sinisessä käännettävässä joogamatossa on kullanhohtoinen kuviointi. Materiaali lateksiton PVC. Valmistajan myöntämä elinikäinen takuu.

$ 63.52

Käännettävä joogamatto tarjoaa aina sopivan tunnelman joogaharjoitukseesi. Zara Rogue matossa on rohkeat värit ja voimakkaat kuvioinnit.

$ 33.85 $ 42.31

10 mm paksu treenimatto tarjoaa mukavuutta lattialla tehtäviin sarjoihin, kuten vatsa- ja selkälihaksiin. Maton mukana tulee kantohihna.

$ 63.52

Pitävä ja kestävä, 6 mm joogamatto elinikäisellä takuulla. Toisella puolella voimakas hyökyaalto-printti, toisella rauhallisempi simpukka-kuviointi.

$ 62.46

Kaipaatko joogamatoltasi jotain muuta, kuin tylsää yksiväristä pintaa? Värikäs, kuvioitu joogamatto kerää varmasti ihasteluja ja piristää omaa mielialaa.

$ 62.46

Tämä matto on täydellinen aloitteleville joogeille, sillä maton kuvioinnin ansiosta varmistat, että asanasi ovat oikeassa linjassa.

$ 116.55

Pidempi ja leveämpi joogamatto antaa tarpeeksi tilaa kaikille asanoille. Pito paranee korkeammissa lämpötiloissa, joten matto sopii loistavasti lämpöjoogaan.

$ 31.71

Kaksivärinen PVC-joogamatto 4 mm pehmusteella ja lipsumattomalla pinnalla. Elinikäinen takuu.

$ 41.25

Kaksivärinen PVC-joogamatto 6 mm pehmusteella ja lipsumattomalla pinnalla. Elinikäinen takuu.