Goloka
Intialainen suitsukevalmistaja, joka keskittyy luonnonmukaisten ja myrkyttömien tuotteiden valmistukseen. Golokan toiminta perustuu hyväntekeväisyyteen, tuotteista saaduilla voitoilla tuetaan esimerkiksi paikallisia kouluja.
  • Näkymä
$ 3.07

Mintun aromi raikastaa oloa ja avaa sekä puhdistaa hengitysteitä.

$ 3.07

Hienostunutta sitrustuoksua käytetään puhdistukseen ja huoneilman raikastukseen, kokeile haihduttaa tuoksua kodin siivouksen päätteeksi.

$ 3.07

Valkomyskin tuoksu on lämmin ja puuterinen, pehmeä ja makeahko.

$ 5.19

Voimakas ja mausteinen katajanmarjan tuoksu herättää aistit eloon. Sopii erinomaisesti meditaatioon ja kodin puhdistukseen.

$ 4.13

Kukkainen ylang ylang tuoksu luo ympärilleen rauhallista ja harmonista ilmapiiriä. Sopiia aromaterapiaan tai osaksi meditaatioharjoitusta.

$ 3.07

Kanelin lämmin ja lempeä tuoksu sopii erityisesti viileneviin syysiltoihin.

$ 3.07

Palo Santoa pidetään pyhänä tuoksuna, mutta sitä käytetään myös puhdistamaan koteja tai ihmisiä negatiivisesta energiasta.

$ 3.07

Laventelin tuoksu auttaa poistamaan kehon jännitystiloja, rauhoittaa mieltä ja edistää nukahtamista. Käytetään tuoksulyhdyssä.

$ 3.07

Mirhan makea tuoksu edistää nukahtamista ja levollista yöunta sekä poistaa stressiä ja hermostuneisuutta.

$ 5.19

Sitruunaruohon tuoksu on raikas, mieltä virkistävä ja elinvoimaa lisäävä. Eteerinen öljy soveltuu aromaterapiaan.

$ 9.43

100 % luonnollinen ase stressiä vastaan. Eteerinen öljysekoitus sisältää ylang ylangia, setriä, appelsiinia ja laventelia.

$ 9.43

Vapauta onnellisuutesi tällä pirteällä ja mielialaa kohottavalla tuoksulla, jossa yhdistyy appelsiini, frankisensi, sitruuna ja piparminttu.

$ 9.43

Eteerinen öljysekoitus, joka lisää boostia päivääsi. Rosmariini, sitruunaruoho ja piparminttu virkistävät mieltä ja kehoa.

$ 9.43

Eteerinen öljysekoitus, joka auttaa nukahtamaan ja nukkumaan sikeästi. Seos sisältää laventelia, katajanmarjaa, setriä ja frankinsesiä.

$ 7.31

Patsulin tuoksu on sensuelli, makea, rikas ja yrttinen. Tällä eteerisellä öljyllä on rauhoittava, mieltä piristävä ja immuunijärjestelmää vahvistava vaikutus.

$ 5.19

Frankinsensi nostattaa mielialaa, lievittää stressiä, vahvistaa keskittymiskykyä, edistää henkistä tasapainoa ja parantaa luovuutta.

$ 5.19

Kaneli on lämmin, kutsuva ja tunnelmallinen tuoksu. Sopii erityisen hyvin syksyyn ja talveen.

$ 5.19

Eukalyptusta käytetään parantavissa tarkoituksissa puhdistamaan ja avaamaan hengitysteitä sekä virkistämään tukkoista oloa.

$ 3.07

Hienovaraisen tuoksunsa ansiosta, vanilja on yksi laajimmin käytetyistä parfyymeistä. Vaniljan tuoksu on lempeä, makea ja trooppinen.

$ 3.07

Ruusun tuoksu avaa sydänchakraa ja tuo romantiikkaa ja harmoniaa kotiisi.

$ 3.07

Salvian tuoksua on vuosisatojen ajan käytetty parantaviin tarkoituksiin, sillä se poistaa negatiivisia energioita huoneilmasta ja puhdistaa sisäisiä auroja.

$ 3.07

Kookoksen tuoksu vähentää stressiä ja ahdistusta. Kookosöljy rauhoittaa ja rentouttaa mieltä sekä parantaa muistia.