Goloka
Intialainen suitsukevalmistaja, joka keskittyy luonnonmukaisten ja myrkyttömien tuotteiden valmistukseen. Golokan toiminta perustuu hyväntekeväisyyteen, tuotteista saaduilla voitoilla tuetaan esimerkiksi paikallisia kouluja.
  • Näkymä
$ 9.28

100 % luonnollinen ase stressiä vastaan. Eteerinen öljysekoitus sisältää ylang ylangia, setriä, appelsiinia ja laventelia.

$ 9.28

Vapauta onnellisuutesi tällä pirteällä ja mielialaa kohottavalla tuoksulla, jossa yhdistyy appelsiini, frankisensi, sitruuna ja piparminttu.

$ 9.28

Eteerinen öljysekoitus, joka lisää boostia päivääsi. Rosmariini, sitruunaruoho ja piparminttu virkistävät mieltä ja kehoa.

$ 9.28

Eteerinen öljysekoitus, joka auttaa nukahtamaan ja nukkumaan sikeästi. Seos sisältää laventelia, katajanmarjaa, setriä ja frankinsesiä.

$ 7.19

Patsulin tuoksu on sensuelli, makea, rikas ja yrttinen. Tällä eteerisellä öljyllä on rauhoittava, mieltä piristävä ja immuunijärjestelmää vahvistava vaikutus.

$ 5.11

Frankinsensi nostattaa mielialaa, lievittää stressiä, vahvistaa keskittymiskykyä, edistää henkistä tasapainoa ja parantaa luovuutta.

$ 5.11

Kaneli on lämmin, kutsuva ja tunnelmallinen tuoksu. Sopii erityisen hyvin syksyyn ja talveen.

$ 5.11

Eukalyptusta käytetään parantavissa tarkoituksissa puhdistamaan ja avaamaan hengitysteitä sekä virkistämään tukkoista oloa.

$ 3.02

Hienovaraisen tuoksunsa ansiosta, vanilja on yksi laajimmin käytetyistä parfyymeistä. Vaniljan tuoksu on lempeä, makea ja trooppinen.

$ 3.02

Ruusun tuoksu avaa sydänchakraa ja tuo romantiikkaa ja harmoniaa kotiisi.

$ 3.02

Salvian tuoksua on vuosisatojen ajan käytetty parantaviin tarkoituksiin, sillä se poistaa negatiivisia energioita huoneilmasta ja puhdistaa sisäisiä auroja.

$ 3.02

Kookoksen tuoksu vähentää stressiä ja ahdistusta. Kookosöljy rauhoittaa ja rentouttaa mieltä sekä parantaa muistia.