TREENIKAMAT.fi
TREENIKAMAT.fi on suomalainen verkkokauppa, joka maahantuo ja jälleenmyy mielenkiintoisia ja laadukkaita tuotteita joogasta fitnessurheiluun.
  • Näkymä
$ 119.41

Merinovillainen joogamatto on ihana luonnontuote, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Luontaisesti antibakteerinen materiaali.

$ 23.16

Laventelinsiemenillä täytetty merinovillainen silmätyyny meditaatioharjoituksiin ja joogaan.

$ 45.38

Tämä monikäyttöinen, kamelin villasta ja merinovillasta valmistettu putkityyny sopii niin joogaan, matkustukseen kuin sisustukseenkin.

$ 24.22

100 % puuvillasta valmistettu kassi joogamatolle. Kestävä ja ajaton valinta, joka kuljettaa joogamattosi studiolle vuosien ajan.

$ 105.66

Tukeva ja säänkestävä jalkapallomaali aktiiviseen kotiharjoitteluun, tai lasten pihapeleihin. Maalin koko 366 x 183 x 151 cm.

$ 47.49

Tattaritäytteinen meditaatiotyyny. Tukee lonkkaa ja selkää, auttaen paremman istuma-asennon löytämisessä. Päällinen pehmeää ja lämmintä merinovillaa.

$ 89.80

Merinovillainen joogamatto on ihana luonnontuote, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Hengittävä materiaali, joka ei hiosta.

$ 83.45

Lämmin villapeitto korkealaatuisesta merinovillakankaasta

$ 63.36

100 % Woolmark- ja Oeko-Text sertifioitu merinovillainen joogabolsteri ja tattariakanatäyte pumpulinpehmeään joogaan

$ 58.07

Kaunis korkkipinta on luonnonmateriaali, tuntuu pehmeältä ja on lämmin. Pito paranee, kun maton pinta kostuu.

$ 15.81 $ 31.63

LOPPUUNMYYNTI ! Kaunis ja uniikki sisustuselementti korkista. Ilmoitustaulu, johon voit merkata kaikki ne maat tai kaupungit, joissa olet käynyt.

$ 11.53

Ekologista, tehokasta, ihanan raikasta pesutiivistettä. Pyykit, kodin yleispuhdistus, tiskit, sauna, saniteettitilat, tahranpoisto

$ 5.85 $ 8.36

Käsidesi käsien desinfiointiin on tehokas ja nopeavaikutteinen. Tuhoaa viruksia ja bakteereja. Raikas ja miellyttävä eukalyptuksen tuoksu

$ 11.85

Käyttövalmis, tehokas ja nopeavaikutteinen desinfiointisuihke tuhoaa viruksia ja bakteereja. Tuoksuu eukalyptukselle.

$ 9.41

Tarkka, kovaan paineen antava ja kevyt korkkinen fasciapallo. Sulattamaan kehon lihasjumeja, mobilisaation parantamiseen ja lihaskivun lievittämiseen.

$ 16.82

Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Soveltuu mm. hierontaan, painantaan, venytykseen ja liikkuvuuden lisäämiseen.

$ 46.43

"Foam" roller korkista. Antaa kovemman paineen kuin vaahtomuovinen foam roller. Luonnollinen materiaali, kestävä ja kätevän kokoinen. Helpottaa lihasjumeja.

$ 41.14

"Foam" roller korkista. Voimakkaampi paine kuin vaahtomuovirullissa. Kätevä koko, kestävä ja luonnomukainen materiaali. Lihashuollon kulmakivi.

$ 15.76

Korkkinen joogatiili on kestävä ja luonnon kannalta kestävä valinta, korkkitiili on samalla myös kevyt ja turvallinen vaihtoehto. 100% korkkia.

$ 13.65 $ 15.76

Aaltoileva korkkitiili sopii vaihtelua tai uusia asentoja etsiville joogaajille.

$ 15.76

XL koko. Korkki on lämmin luonnonmateriaali, jolla on kaunis, väriltään ja kuvioltaan elävä pinta.

$ 10.47

Joogablokki. Korkkitiili on lämmin luonnonmateriaali, jolla on kaunis, väriltään ja kuvioltaan elävä pinta.