TREENIKAMAT.fi
TREENIKAMAT.fi on suomalainen verkkokauppa, joka maahantuo ja jälleenmyy mielenkiintoisia ja laadukkaita tuotteita joogasta fitnessurheiluun.
  • Näkymä
$ 111.32

Merinovillainen joogamatto on ihana luonnontuote, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Luontaisesti antibakteerinen materiaali.

$ 21.59

Laventelinsiemenillä täytetty merinovillainen silmätyyny meditaatioharjoituksiin ja joogaan.

$ 42.30

Tämä monikäyttöinen, kamelin villasta ja merinovillasta valmistettu putkityyny sopii niin joogaan, matkustukseen kuin sisustukseenkin.

$ 22.58

100 % puuvillasta valmistettu kassi joogamatolle. Kestävä ja ajaton valinta, joka kuljettaa joogamattosi studiolle vuosien ajan.

$ 44.27

Tattaritäytteinen meditaatiotyyny. Tukee lonkkaa ja selkää, auttaen paremman istuma-asennon löytämisessä. Päällinen pehmeää ja lämmintä merinovillaa.

$ 83.71

Merinovillainen joogamatto on ihana luonnontuote, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Hengittävä materiaali, joka ei hiosta.

$ 77.80

Lämmin peitto korkealaatuisesta merinovillakankaasta.

$ 59.06

100 % Woolmark- ja Oeko-Text sertifioitu merinovillainen joogabolsteri ja tattariakanatäyte pumpulinpehmeään joogaan

$ 54.13

Kaunis korkkipinta on luonnonmateriaali, tuntuu pehmeältä ja on lämmin. Pito paranee, kun maton pinta kostuu.

$ 14.74 $ 29.48

LOPPUUNMYYNTI ! Kaunis ja uniikki sisustuselementti korkista. Ilmoitustaulu, johon voit merkata kaikki ne maat tai kaupungit, joissa olet käynyt.

$ 10.75

Ekologista, tehokasta, ihanan raikasta pesutiivistettä. Pyykit, kodin yleispuhdistus, tiskit, sauna, saniteettitilat, tahranpoisto

$ 5.45 $ 7.79

Käsidesi käsien desinfiointiin on tehokas ja nopeavaikutteinen. Tuhoaa viruksia ja bakteereja. Raikas ja miellyttävä eukalyptuksen tuoksu

$ 11.04

Käyttövalmis, tehokas ja nopeavaikutteinen desinfiointisuihke tuhoaa viruksia ja bakteereja. Tuoksuu eukalyptukselle.

$ 8.78

Tarkka, kovaan paineen antava ja kevyt korkkinen fasciapallo. Sulattamaan kehon lihasjumeja, mobilisaation parantamiseen ja lihaskivun lievittämiseen.

$ 15.68

Fasciapallo on hyvä lisä omatoimiseen lihashuoltoon ja kipupisteiden käsittelyyn. Soveltuu mm. hierontaan, painantaan, venytykseen ja liikkuvuuden lisäämiseen.

$ 43.29

"Foam" roller korkista. Antaa kovemman paineen kuin vaahtomuovinen foam roller. Luonnollinen materiaali, kestävä ja kätevän kokoinen. Helpottaa lihasjumeja.

$ 38.36

"Foam" roller korkista. Voimakkaampi paine kuin vaahtomuovirullissa. Kätevä koko, kestävä ja luonnomukainen materiaali. Lihashuollon kulmakivi.

$ 14.69

Korkkinen joogatiili on kestävä ja luonnon kannalta kestävä valinta, korkkitiili on samalla myös kevyt ja turvallinen vaihtoehto. 100% korkkia.

$ 12.72 $ 14.69

Aaltoileva korkkitiili sopii vaihtelua tai uusia asentoja etsiville joogaajille.

$ 14.69

XL koko. Korkki on lämmin luonnonmateriaali, jolla on kaunis, väriltään ja kuvioltaan elävä pinta.

$ 9.76

Joogablokki. Korkkitiili on lämmin luonnonmateriaali, jolla on kaunis, väriltään ja kuvioltaan elävä pinta.