TREENIKAMAT.fi
TREENIKAMAT.fi on suomalainen verkkokauppa, joka maahantuo ja jälleenmyy mielenkiintoisia ja laadukkaita tuotteita joogasta fitnessurheiluun.
  • Näkymä
$ 149.50

Merinovillainen joogamatto on ihana luonnontuote, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä iholla. Luontaisesti antibakteerinen materiaali.

$ 25.72

Laventelinsiemenillä täytetty merinovillainen silmätyyny meditaatioharjoituksiin ja joogaan.

$ 24.65

100 % puuvillasta valmistettu kassi joogamatolle. Kestävä ja ajaton valinta, joka kuljettaa joogamattosi studiolle vuosien ajan.

$ 91.38

Lämmin peitto korkealaatuisesta merinovillakankaasta.

$ 59.09

Kaunis korkkipinta on luonnonmateriaali, tuntuu pehmeältä ja on lämmin. Pito paranee, kun maton pinta kostuu.

$ 11.73

Ekologista, tehokasta, ihanan raikasta pesutiivistettä. Pyykit, kodin yleispuhdistus, tiskit, sauna, saniteettitilat, tahranpoisto

$ 5.95 $ 8.50

Käsidesi käsien desinfiointiin on tehokas ja nopeavaikutteinen. Tuhoaa viruksia ja bakteereja. Raikas ja miellyttävä eukalyptuksen tuoksu

$ 12.05

Käyttövalmis, tehokas ja nopeavaikutteinen desinfiointisuihke tuhoaa viruksia ja bakteereja. Tuoksuu eukalyptukselle.

$ 12.81

Tarkka, kovaan paineen antava ja kevyt korkkinen fasciapallo. Sulattamaan kehon lihasjumeja, mobilisaation parantamiseen ja lihaskivun lievittämiseen.

$ 47.25

"Foam" roller korkista. Antaa kovemman paineen kuin vaahtomuovinen foam roller. Luonnollinen materiaali, kestävä ja kätevän kokoinen. Helpottaa lihasjumeja.

$ 41.87

"Foam" roller korkista. Voimakkaampi paine kuin vaahtomuovirullissa. Kätevä koko, kestävä ja luonnomukainen materiaali. Lihashuollon kulmakivi.

$ 13.89 $ 16.04

Aaltoileva korkkitiili sopii vaihtelua tai uusia asentoja etsiville joogaajille.

$ 21.42

XL koko. Korkki on lämmin luonnonmateriaali, jolla on kaunis, väriltään ja kuvioltaan elävä pinta.